- Makaleler
- 110
Unreliable results - Güvenilir olmayan sonuçlar sebebiyle.Bu site neden yasak?
Güvenilir olmadığını düşünüyoruz.
Unreliable results - Güvenilir olmayan sonuçlar sebebiyle.Bu site neden yasak?
Neye göre söyledin hocam bunu? YouTube'da FPS karşılaştırma videolarına göz attım çok bir fark yok, 10 oyundan 3'ünde daha iyi hatta. Baktığım kartlar Pulse ve STRIX versiyonlarıydı, 1080 ve 1440 çözünürlüklerde.Bence o kart 2070'e denk bir kart, 2070S ile rakip olamaz.
www.techspot.com
1 milyon kere söyledim yine söylüyorum. O %1 tek çekirdek performansını baz alarak oyun puanını gösteriyor.Şu linke tıklarsanız bu sitenin neden dikkate alınmaması gerektiğini anlarsınız. INTEL ve NVIDIA'yı önde göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar, tarafsız bir site değil.
Onu yaptığını bende biliyorum, sorum neden bunu yaptığı? Deneyimli bir kullanıcı altlara inip neyin ne olduğunu anlayabilir fakat internette dolaşan bilgisiz kullanıcı bunu gördüğünde direkt o sıralama ile işlemci karşılaştırıyor. Sırf Ryzen 3000 serisi çok yüksek benchmark puanları aldı diye puan mekanizmasını değiştirmesinden tutun da, yine Intel işlemcileri önde göstermek için, 8 thread üstü işlemcilerin benchmark skorlarını "Average user bench" kısmından kaldırması gibi daha bir çok "tarafsız" attıkları adım var.1 milyon kere söyledim yine söylüyorum. O %1 tek çekirdek performansını baz alarak oyun puanını gösteriyor.
Alttaki değerlere bakın. Çoklu çekirdekte arada %375 fark olduğu görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.