RX 5700 XT sürücü sorunları devam ediyor mu?

Arkadaşlar selamlar. Sistem toplama arifesindeyim ve ekran kartı alacağım. 5700 XT almak istiyorum fakat sürücü sorunları başımı ağrıtabilir diye korkmuyor değilim. Oyun oynamıyorum, bu sürücü sorunları bilgisayarın render ve GPU export kısımlarında yaşanıyor mu?

Her şeyde aslında sorun olabiliyor RTX 2070 almıştım kart bozuk çıktı. Yani İntel Amd Nvidia fanboyluğuna gerek yok.
5700XT aldım onu iade edip başlarda siyah ekran ve mavi ekran sorunları verdi AMD'ye güzel laf yaptım ama en son Driver'larla beraber şu an için konuşuyorum bir sorun yok her şey güzel dedikleri sorunlar başlarda vardı kartın ilk 3 ayında ve benzeri.

Arkadaşlar AMD GPU'ların hali fotoğrafta ektedir. 1 güncellemeyle 5 ay sorun yaşamadım dersin sonra 5 ay sorun yaşarsın forumda biraz gezinirsen az çok fikir sahibi olursun yıllardır aynı muhabbet değişen en ufak bir şey yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-07-15-13-52-52.jpg
    Screenshot_2020-07-15-13-52-52.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar AMD GPU'ların hali fotoğrafta ektedir. 1 güncellemeyle 5 ay sorun yaşamadım dersin sonra 5 ay sorun yaşarsın forumda biraz gezinirsen az çok fikir sahibi olursun yıllardır aynı muhabbet değişen en ufak bir şey yok.
5700 XT konusunda zaten kimse sorun yaşamadı diye bir şey yok.Başlarda olan sorunlar çözüldü diyoruz.

Bu şu demek değil ki iki güne bir crash mavi ekran yada drop sorunları yaşayacaksın. Ben alalı 3 ay oldu, 3 ay içinde tek sıkıntı yaşattığı şey kendi kendine yeniden başladıktan sonra 1050p yi önerilen olarak algılaması oldu. DDU ile kaldırıp yükleyince düzeldi. Paran yoksa kafanda soru işareti de olmasın.

Kartı kullanmadan yorum yapanları ben anlayamıyorum neye dayanarak sorunlar devam ediyor diyorlar? Günlük 10-15 tane
açılan konuyu da göremiyorum? Ben 5700XT nitro+ kullanıyorum 20.2.2 sürücüsünden sonra sorunsuz kullanmaktayım.

Kartı kullanmadan yorum yapanları ben anlayamıyorum neye dayanarak sorunlar devam ediyor diyorlar? Günlük 10-15 tane
açılan konuyu da göremiyorum? Ben 5700XT nitro+ kullanıyorum 20.2.2 sürücüsünden sonra sorunsuz kullanmaktayım.
Son birkaç sürücü son derece stabil. İlk çıktığından beri kullanıyorum. Kullanmayıp da gelip yorum yapanları pek dikkate almayın, takılmayın derim.

toplayacağım sistem sizinkilerle aşağı yukarı aynı. Sadece b550 tomahawk ve 3700x tercih edeceğim.
Sistemleriniz sessiz mi çalışıyor ? Sessizlik biraz önemli benim için. (oyun oynamayacağım sadece video,fotoğraf)

Toplayacağım sistem sizinkilerle aşağı yukarı aynı. Sadece B550 Tomahawk ve 3700X tercih edeceğim.
Sistemleriniz sessiz mi çalışıyor? Sessizlik biraz önemli benim için. (Oyun oynamayacağım sadece video, fotoğraf)

Bu kartları önerenlerin hepsi kendileriyle çelişiyorlar. Kartın sorunları tamamıyla çözülmüş olsa eski Driver'ı kullanıyor olmazlardı zaten. Ayarlarla çok kurcalamayı sevmeyen ve tak çalıştır oyna kafasındaysan almanı önermiyorum ben şahsen. Biraz daha az performansı tercih edip stabiliteyi tercih etmen daha uygun olur senin adına. Kendim de öyle yapacağım.

Bu kartları önerenlerin hepsi kendileriyle çelişiyorlar. Kartın sorunları tamamıyla çözülmüş olsa eski Driver'ı kullanıyor olmazlardı zaten. Ayarlarla çok kurcalamayı sevmeyen ve tak çalıştır oyna kafasındaysan almanı önermiyorum ben şahsen. Biraz daha az performansı tercih edip stabiliteyi tercih etmen daha uygun olur senin adına. Kendim de öyle yapacağım.
Bence bu tarz yorum yapmanı tavsiye etmem. Boşver isteyen istediğini alsın. Sorun yaşamayan insana göre kullandığı ürün süper kaliteli olur genelde. Ve para verdikleri ürünlerin eleştirilmesine dayanamazlar. Uzaktan izle sadece. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı