- Makaleler
- 1
Aynen 7nm olunca ısınma diye birsey kalmiyor
Isınma diye bir şey kalmıyor şeklinde yorum gördün mü? Nm değeri azaldıkça, güç tüketimi azalır. Güç tüketimi azalınca da ısınma azalır. Bende suç ki bilgisiz insanlara cevap veriyorum. Git de biraz ilim irfan öğren. Engellendin.
Zamanında çok çektim cabasını bir bildiğim var ki söylüyorum eski kafayım ve her zaman işimi garantiye alırım önerim de bu şekilde olur, daha performanslısını beklemek varken fabrika çıkışlısını neden alsın ki vereceği para da 3k küsürken komiksiniz cidden.
Buz oluyor buz sen ne diyosun![]()
Yükteki ısı değerlerine bakabilirsiniz 90C'ye kadar yükseliyor. Kesinlikle beklemelisin, Forumdaki çocuklar çok fazla laf dalaşına girmeyi seviyor yapacak birşey yok görmezden gel yoksa bunların flame'inin sonu yok..
Çocuk olduğumu düşünüyorsan, Steam'de konuşup tanışabiliriz. Belli ki okuma yazman yok. Yukarı çık ve tekrardan oku.
"Yine de beklemende fayda var, orası ayrı. Sonuç olarak arada uçurum kadar fiyat farkı olmadıktan sonra, daha sağlam fan sistemi olan modelleri tercih etmen iyi olur." yazmışım. Foruma okuma yazma becerisi testi getirilmesi lazım. "Çok çektim cabasını" yazmandan belli. Cefasını olmasın o?
Steam konusunda ciddiyim. Konuşalım, sıkıntını öğrenelim. İyi Sosyal'ler.
Son düzenleme: