RX 5700 XT ve R5 3600 sistem toplama

İlginç olay ama Itopya diyince şaşırmıyor insan.

Müşteri hizmeti olarak en güvendiğim Qp benim. Yorumlara bakarsanız görürsünüz ama Itopya sorunu yaşayan sizin gibi bir sürü insan var.

Ben olsam en az 3 bin TL daha fazla vermek yerine Gittigidiyor gibi büyük ve güvenilir sitelerden almayı denerim. Zaten İtopya'ya hiç güvenemedim nedense.
Normalde KDV indirimi ile vatandan çok iyi bir fiyata alıcaktım fakat 1 gün ara ile alamadan indirim bitti.

Vatan çok pahalı bir iki ürün uygun tuzak ürünler.

Bence Rx 5700 XT gibi güçlü bir ekran kartı için 2K Monitör tercih edilmeli.

İlginç olay ama Itopya diyince şaşırmıyor insan.

Müşteri hizmeti olarak en güvendiğim Qp benim. Yorumlara bakarsanız görürsünüz ama Itopya sorunu yaşayan sizin gibi bir sürü insan var.
Qb bilişimde topladım ve 700tl daha ucuza geliyor fakat ben aldığım yerin daha sağlam olmasını istiyorum.
Fullhd için RX 5600 XT daha uygun gibi siizce?
Rx 5600xt ile rx5700xt bana aynı fiyata denk geliyor yani 2k monitör alamıyorum diye ekran kartını düşürmem.
Vatan çok pahalı bir iki ürün uygun tuzak ürünler.
Kendin bilsayar toplayınca herkes aynı fiyata satıyor.

Son düzenleme:

Emin olun ki QP bililişim sinerji Teknobiyotik sitem.tr gibi siteler Vatan'ın tecrübesiz elemanlarının yönlendirmesinden iyidir. Hee yanımda olsun bir şey olursa hemen bakarlar düşüncesinde iseniz teknik servis vermiyorlar. Parçayı söküp götürüyorsun. Garantiye göndiriyorlar aynı süreç işliyor. Bilgi vermek amacım kötülemek değil.

Vatan bilgisayardaki çalışanların önerileri ile hazırlamadım pc'yi ayrıca sıkıntı çıktığında rahatça götüreyim yaptıkları işlem umrumda değil bilgisayar bana düzgün bir şekilde gelsin yeter.

Öyle demedim zaten. Siz bilirsiniz para sizin H. O.

Siparişi verdiniz mi? Ekran kartındaki indirim bitmiş görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…