Swordsson
Hectopat
Sorun satıcının ilgilenmemesi itopyanın müşteri hizmetleri çöp.Ne sorun yaşadınız mesela? Umarım üründe yaşadığınız bir sorunu satıcılara bağlamıyorsunuzdur.
Sorun satıcının ilgilenmemesi itopyanın müşteri hizmetleri çöp.Ne sorun yaşadınız mesela? Umarım üründe yaşadığınız bir sorunu satıcılara bağlamıyorsunuzdur.
Toshiba'nın o serideki SSD'leri sorunlu değil. TR200 sorunlu diye biliyorum.Gayet iyi. Yanlız SSD sorun çıkarabilir onun dışında bişey yok.
Bende aynı SSD var. O yüzden söylüyorum. 40 güne yaklaşık bir sürede %97'e düştü sağlık.Toshiba'nın o serideki SSD'leri sorunlu değil. TR200 sorunlu diye biliyorum.
Doğrudur biraz öyle ama ne sorun yaşadınız? Kargo geç gelme? Ürün sorunu?Sorun satıcının ilgilenmemesi İtopya'nın müşteri hizmetleri çöp.
Ürün sorunlu geldi 3 kere garantiye gönderdim hatayı anlatmama rağmen düzeltmediler.Doğrudur biraz öyle ama ne sorun yaşadınız? Kargo geç gelme? Ürün sorunu?
Ürün sorunu ise garanti ile ilişkiniz var eğer kargo geç gelme ise gayet normal özellikle yeni sistemler çıktığı zaman.
Hayır satıcı sorunlu bilgisayar onlara ulaştığı zaman bakmadan geri gönderiyorlar. Garantiye gidemediki bilgisayar düzeltilsin.Yani burada satıcı sorunlu değil garanti servisi sorun yaşatmış neyse karar sizin Vatan üzerinden alsan bile garantiye onlar bakmıyor.
Ne güzel fakat ben 1 kere aldırdım o da sorunlu gelince ailem karşı oldu zaten istediğim parçalar her yerde aynı fiyata geliyor.Tek İtopya yok ki, İncehesap, Sinerji, hatta Teknobiyotik, QP, daha bir çok firma var aklıma gelmeyen, eğer ki para benim elimin kiri diyorsanız amenna hocam, ama bu paraya çok daha iyisi toplanır aklınızda bulunsun. Ailem bundan 2 yıl öncesine kadar internetten alışverişe çok katı bir şekilde karşıydı fakat bir laptop alarak bu ön yargılarını bitirmiştim, şimdi genelde internetten alıyoruzAyrıca çokça alışverişim olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadım, İtopya ile de yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.