Farkettim fakat sepetinde indirimli fiyatta bu sabah vericem siparişi 2'dir yaşıyorum bu indirim sorununu bu kadar hızlı bitmemesi lazım aslında. Artık sepetimde de indirimli fiyatta değil.
Farkettim fakat sepetinde indirimli fiyatta bu sabah vericem siparişi 2'dir yaşıyorum bu indirim sorununu bu kadar hızlı bitmemesi lazım aslında. Artık sepetimde de indirimli fiyatta değil.
Fark ettim fakat sepetinde indirimli fiyatta bu sabah vereceğim siparişi 2'dir yaşıyorum bu indirim sorununu bu kadar hızlı bitmemesi lazım aslında. Artık sepetimde de indirimli fiyatta değil.
Açılan konu sistem uyumlu mu?
Verilen cevaplar "Vatan'dan alınmaz."
Sistem iyi ama SSD'de sorun yaşayan arkadaş vardı. Bunu göz önünde bulundurun. Nedense İtopya diyince herkes bi sorun yaşıyor. Biz alınca neden sorunsuz geliyor?
Sistem iyi SSD şüpheli.
Açılan konu sistem uyumlu mu?
Verilen cevaplar "Vatan'dan alınmaz."
Sistem iyi ama SSD'de sorun yaşayan arkadaş vardı. Bunu göz önünde bulundurun. Nedense İtopya diyince herkes bi sorun yaşıyor. Biz alınca neden sorunsuz geliyor?
Sistem iyi SSD şüpheli.