RX 5700 XT vs 2070S vs RX 6000 vs RTX 3000

Bence 4500 e düşme ihtimali yok.Geçen yıl kur 5.60TL iken bile 4000TL idi rtx2070s modelleri
Ben de pek zannetmiyorum düşeceğini. Lakin 3000 serisi çıktığı için 2070S kartları elden çıkarmak amacıyla bu civara düşme ihtimali az da olsa var. Şimdi RX 5700 XT aldıktan sonra 2070S indirime girerse pişman olacağım. Bu duyguyu daha önce çok yaşadığım için biraz çekiniyorum.

Ben de pek zannetmiyorum düşeceğini. Lakin 3000 serisi çıktığı için 2070S kartları elden çıkarmak amacıyla bu civara düşme ihtimali az da olsa var. Şimdi RX 5700 XT aldıktan sonra 2070S indirime girerse pişman olacağım. Bu duyguyu daha önce çok yaşadığım için biraz çekiniyorum.
Lütfen linçlemeyin. PC'yi satıp para ekleyip Series X alabilirsin. 7 sene kafa dinlersin en azından. Konsollarda sorun çıkma olasılığı da PC'lere göre daha az ayrıca.

Lütfen linçlemeyin. PC'yi satıp para ekleyip Series X alabilirsin. 7 sene kafa dinlersin en azından. Konsollarda sorun çıkma olasılığı da PC'lere göre daha az ayrıca.
Hocam ben de konsol alıp dediğiniz gibi en az 7 sene yükseltme yapmadan oyun oynama fikrini düşündüm. Fakat Steam olsun Epic olsun tonla oyunlara para verdim. Şimdi Xbox alırsam hepsi çöpe gidecek. Ayrıca evde bulunan laptop açılmamaya başladı. En azından evde 1 bilgisayar bulunsun istiyorum. Yoksa Xbox Series X almak çok mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı