RX 5700 XT vs RTX 2060

Eki Görüntüle 476881

Kendim böyle bir PC topladım sizce iyi mi?
Eki Görüntüle 476881

ekran kartını 5500XT koymuşum yine pahalı geliyor 5700 yapınca

Eki Görüntüle 476881

Eke ulaşamıyorum bu arada ama 5700 XT zaten 3000-3300 TL ortalama fiyatlara sahip. Bu durumda diğer bileşenler için kalan bütçe en iyi. İhtimalle 2500 lira. 5600 XT'yi bekleyebilirsiniz aceleniz yoksa.

Eki Görüntüle 476881

Hocam benim ekran kartım 1 aylık faturası kutusu, garantisi her şeyi tam, malum siteye koydum satışa, düşünürsen satayım, bende yeni ekran kartı aldığım için acil satmam lazım. İsterseniz numaramı bırakabilirim anlaşırsak benimde sizinde işi hallolur.

Emin ol bu yazdığını bile kalkıp okumadılar. Herkes bir yerinden element uyduruyor, çünkü taraflığı taraftarlığı seviyoruz millet olarak. RX 5700 XT, RTX 2060 ile karşılaştırmak saçma.
Bir de bu konuların artık bilerek açıldığına inanmaya başladım. Bütçen bellidir arada kaldığın kartın fiyat skalası farklı biri 2500 civarı biri 3500 nasıl bir arada kalmak bu? Nasıl kıyaslama bu? Burada RTX 2060 önerenler okumaktan aciz araştırmayan insanlar olarak görüyorum artık. RTX 2070-2070S ile kıyaslasak okey diyeceğim ama RTX 2060 diyorsunuz ya super bile değil Bende aktif olarak kullanan biri olarak hiç bir problem yaşamadım. Bir arkadaş SS atmış konuları açıp içlerini okumadığı çok belli @Tolga Samet arkadaşımızın dediği gibi.

@BatuhanOkumus Konu ile alakasız ama RTX'i bu kadar kafaya takmamak gerek diye düşünüyorum, şahsi görüşümdür yazacaklarım. Çünkü sonuç itibari ile kartın performansını etkileyen aynı zamanda FPS kaybına da neden olan bir özellik. hatta şöyle düşünmekte gerekir 4K performansı verebilen kartlar var ama ne kadarımız kullanabiliyor meçhul. Evet yeni gelen bir özellik tabi ki de performansa etkisi olacak fakat her ne kadar gerçekçilik ön planda olsa da bir yerden sonra fiyasko olabilecek bir durum söz konusu.
(Ek: Hikaye oyun oynayanlar için güzel bir özellik olacağını söylemeden geçemeyeceğim.)

Sapphire RX 5700XT Nitro+ kullanıyorum. Şu ana kadar 2 kere hata verdi o da ilk aldığım zamanlarda. Şu anda ne Wattman ne başka bir hata yok. AMD tarafında sürücüler yavaş yavaş oturuyor. RX 5700XT güç olarak 2060S'ten önde. 2070S ile 2080 arası bir konumda. Kartın gücü ve potansiyeli 2080'e yakın zamanla iyice düzelecektir. RTX teknolojisi ise daha emekleme aşamasında ve gelişmesi için 3-4 yıl var.

Sapphire RX5700 XT Nitro + kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı, performansı çok iyi. Sanırım piyasadaki en iyi 5700 XT modeli. Eğer bütçeniz varsa ve 5700 XT düşünüyorsanız mutlaka bu modeli tercih etmelisiniz.

Ben bu kartların neden karşılaştırıldığını size söyleyeyim: Fiyatı

5700 XT gibi bir karta yazık oluyor cidden şu fanboyların söylemleri yüzünden. Karşılaştırılacaksa 2070 veya S ile karşılaştırılsın.

Aldığımdan beri hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Sapphire Nitro kullanıyorum.

Bende bu arkadaşların tam tersi sorunlar yaşadım 60 fps stabil oyunu oynatamıyor, sürücü düzelirse güzel ve düzgün bir kart ancak daha yolları var. CPU tarafında çok begendiğim bir marka ancak aldığım ürün hakkında doğruyuda söyleceğim bu kartın driver sorunları HALEN mevcut. Zaten toplanır almış olanlar gelir yağdırır şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…