RX 5700 XT vs RTX 2060S

gablov

Hectopat
Yer
Königsberg
Daha fazla  
RX 5700 XT red devil almayı düşünüyordum fakat yabancı forumlarda hala çok problemli mi diye bakana kadar. Çoğu oyunda, hatta Windows arayüzünde bile stabil çalışamıyor. MSI Afterburner gibi "monitoring" programlarıyla bile stabil çalışamıyor. Duyurulduğu günden beri bu karta sahip olmak isteyen ben şu an RTX 2060S almayı düşünüyorum. Gereksiz driver problemleriyle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Üstelik RTX2060S'in overclock potansiyeli çok daha iyi deniyor. Almayı düşündüğüm 2060S modeli;

Üstelik eğer Newegg'den RX 5700 XT Red Devil alsaydım ve driver veya başka bir şekilde iade etmek zorunda kalsaydım, şirket ABD'den gönderdiği için çok daha fazla bela demekti bu. Bunu da göze alıyorum. Stabil çalışması benim için çok önemli. Bir daha geri gönderme riskini alamam gibi.

Yılbaşı indirimlerinde 5700XT Nitro'yu 3100 civarlarında görürsem riski alıp bakacağım sanırsam.

Aranızda RX 5700 XT kullanıp, problemlerle karşılaşan veya karşılaşmayan varsa tecrübelerini burada aktarabilir.

Sizce hangisini almak bu durumda daha uygun olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı