RTX 2060S vs RX 5700 XT

Bende 5700 XT ile 2070S arasında çok kararsızım :D
İşte tek cezbeden fiyat yoksa Fps umurumda değil artık bir daha uğraşamam bir gelsin olamazsa iade ile 2070 S alırım. Çünkü ağırlıklı olarak Apex,CS oynuyorum.
Ürünü hemen gönderiyorlar mi ki? Ben bir nanokatolog faciası yaşadım da 45 gün ürünü 15 gün parayı bekledim 🤣.
Ayrıca Asus'tan iade alıcam daha almadım düşün 7 günden fazla bile sürebilir diyorlar daha ne diyeyim 😉.
Bende 5700 XT ile 2070S arasında çok kararsızım :D
5700 Xt derdim ama malum ayıp olur önerirsem durum ortada 2070 S al geç. Sıkılınca (2 Yıl sonra) değiştirirsin.

Son düzenleme:
İşte tek cezbeden fiyat yoksa Fps umurumda değil artık bir daha uğraşamam bir gelsin olamazsa iade ile 2070 S alırım. Çünkü ağırlıklı olarak Apex,CS oynuyorum.
Zaten bende 5700 XT alcaktım konunu ve başka konuları gördüğümde ister istemez içime bir kurt düştü ve sanırım her markada varmış bu tür sorunlar.
2070S alırsam umarım başım ağrımaz 5700 XT ilede arasında pek fiyat performans farkıda yok yinede bilemiyorum 4000TL de Türkiye şartlarına göre az bir parada değil.
Hadi onuda geçtim herkes yaşıyormuş bu tür sorunlar göz göre göre ateşe atlanmaz bence.

Zaten bende 5700 XT alcaktım konunu ve başka konuları gördüğümde ister istemez içime bir kurt düştü ve sanırım her markada varmış bu tür sorunlar.
5700 alırsam umarım başım ağrımaz 5700 XT ilede arasında pek fiyat performans farkıda yok yinede bilemiyorum 4000TL de Türkiye şartlarına göre az bir parada değil.
Hadi onuda geçtim herkes yaşıyormuş bu tür sorunlar göz göre göre ateşe atlanmaz bence sanırım 2070S alacağım.

2070S alırsam umarım başım ağrımaz 5700 XT ilede arasında pek fiyat performans farkıda yok yinede bilemiyorum 4000TL de Türkiye şartlarına göre az bir parada değil.
Hadi onuda geçtim herkes yaşıyormuş bu tür sorunlar göz göre göre ateşe atlanmaz bence.
Zotac Extreme 2070 S 2080'i geçiyor yer yer oyunlarda. İyi kart bilgin olsun.
Fiyat iyi kalmaz benim para daha iade olmadığı için alamiyacağım birde en çok istediğim modeldi. Güle güle kullan dostum.
Nanokatalog maalesef öyle her şey ucuz ama mal yut dışından geliyor. O yüzden de uzun sürebiliyor süreç. Hayırlısı olsun umarım bir an önce alırsın sende oyun hediyesini kaçırmadan.

Aynı ikilemde kalmıştım. Sürücülerle, soğutmasıyla ilgili sıkıntı yaşamamak için 2060S aldım. İndirimleri bekleyin nvidia alın geçin. 10 fps fazla olacak diye kafa ağrıtmaya gerek yok cidden :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı