RTX 2060S vs RX 5700 XT

Hocam bu arada kart inanılmaz güzel duruyor. Araştırma yaptınız mı, var mıymış sıkıntısı falan bunun da?
Valla bir sorun yok soğutmanın da iyi olduğu söyleniyor birde oyun hediyesi var. 2070 Super alacaktım fakat 800TL gibi bir fiyat farkı var ve 10-14 Fps fark için (2K'da) o fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. Bakalım deneyimlerimi gelince konu açarak paylaşırım. Alacaklar hemen almasın :).

Valla bir sorun yok soğutmanın da iyi olduğu söyleniyor birde oyun hediyesi var. 2070 Super alacaktım fakat 800TL gibi bir fiyat farkı var ve 10-14 Fps fark için (2K'da) o fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. Bakalım deneyimlerimi gelince konu açarak paylaşırım. Alacaklar hemen almasın :).
Bende o ekran kartıyla karşılaştırdım aynı fiyattalar çünkü ama sapphire nitro+ almayı düşünüyorum n11 de indirime girermi sizde 11.11 indirimlerinde daha önce hiç karşılaşmadım bu indirimle

O zaman sizden haber bekleyelim en iyisi 😁

Bende o ekran kartıyla karşılaştırdım aynı fiyattalar çünkü ama sapphire nitro+ almayı düşünüyorum n11 de indirime girermi sizde 11.11 indirimlerinde daha önce hiç karşılaşmadım bu indirimle
İndirim gelecektir. Ama beklenti yüksek olmamalı mesela 500 TL gibi bir indirim gelir mi ? ki gelirse neden beklenmesin. Ben açıkçası oyun hediyesi için aldım dediğim gibi Fps takıntım yok. Oynatsın sorun çıkarmasın yeter.2 yılda bir revize ediyorum ekran kartını.
O zaman sizden haber bekleyelim en iyisi 😁
Söylüyorum almayın acele etmeyin bütçeniz de açıkçası rahat değil ve uğraşmak istemiyorum diyorsanız bekleyin ben paylaşırım sizlerle ona göre alırsınız. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı