@PhemiusTR
Tamam da kimse size kanınızı sormuyor konuda. 2070 ve 5700 XT kıyaslaması istiyor siz kendi keyfinize göre yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Performans anlamında 5700 XT ciddi anlamda her testte önde.
Açıkcası ben eskiden GTX 1080 kullanıyordum ve memnundum. Kartım yandığı için yeni bir karta ihtiyaç duydum, dediğim gibi 2k-4k Ekran kullanmıyorum 144 HZ 1080p'de Maksimum Performans için en ideal kart'ı arıyorum. Bolca karşılaştırmalı yorumlara açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Sadece ''kanısındayım'' demekle olmaz, her söylediğinizin altını doldurmanız lazım. Testler var hangisinin daha önde olduğunu gösteren. Öyle kafadan ''ben bunun daha iyi olduğunu düşünüyorum derseniz'' fanboy derler, ki gerçekten de öyle. 2070 5700 XT'ye rakip olamadığından Nvidia 2070 S çıkarmak zorunda kaldı. 2070 S 5700 XT'den 100 dolar daha pahalı satılmasına rağmen aynı FPS'leri veriyor neredeyse. Buyrun şu videoyu izleyin bi. Ha hangi kartların test edildiğini anlayamazsanız ben söyleyeyim size; 5700 XT, 2070 S (normal 2070 değil), ve 2080. 2070 S ile bile çok yakın FPS değerleri alan bir kartı 2070 ile kıyaslayıp 2070 daha iyi derseniz gülerler size.
O açıdan bakarsak evet durum değişebilir. Burada daha çok arkadaş anlık performans bazında sormuş. Tabii ki daha az ısınır 2070, bozulması ihtimali düşüktür vs sıralanabilir.
Kontrol ediyorum. Lakin belirtmek isterim Anakart'ım da MSI.
Tam uyumlu bir sistem olsun diye MSI 5700 XT Eklemiştim. Yanlış bir düşünce içerisindeysem cahilliğimize verin, iyi sosyaller diliyorum yeniden
O açıdan bakarsak evet durum değişebilir. Burada daha çok arkadaş anlık performans bazında sormuş. Tabii ki daha az ısınır 2070, bozulması ihtimali düşüktür vs sıralanabilir.
Kontrol ediyorum. Lakin belirtmek isterim Anakart'ım da MSI.
Tam uyumlu bir sistem olsun diye MSI 5700 XT Eklemiştim. Yanlış bir düşünce içerisindeysem cahilliğimize verin, iyi sosyaller diliyorum yeniden