RX 5700 XT vs RTX 2070

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun özüne dönersek :) Monitör'e sahibim 144HZ Asus bir monitörüm var. Anakart'ım MSI, İşlemcim i7-7700k. Tek problemimiz 1080p 144hz Oyunlar amaçlı satın alınacak ekran kartı. RX 5700 XT mi yoksa RTX 2700 Mü? 2700-S Fiyat bütçemin çok üstünde yer alıyor. İkisinden biri tercih edildiğinde sanırım büyük çoğunluk RTX 2700 yerine RX 5700 XT öneriyor doğru muyum?
Senin bile kafana çoktan girmiş zaten 2070 yazacağına 2700 yazıyorsun, 5700 XT al geç daha fazla uğraşma.
Tercih için genelde Strix veya Nitro sağlıklıdır ısı açısından.

Fiyat performans olarak düşündüğünde 5700 XT daha mantıklı
2080 kullanıcısı olarak RX 5700xt öneririm 2070DE iyi ama o parayı hak etmiyor ayrıca AMD güzel bir atılımla daha iyi yazılım ve FPS odağı yapacak adrenalinle tavsiyem RX 5700xt'dir Nitro+ ya da ROG STRIX enfes duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum size.

Açıkcası ben eskiden GTX 1080 kullanıyordum ve memnundum. Kartım yandığı için yeni bir karta ihtiyaç duydum, dediğim gibi 2k-4k Ekran kullanmıyorum 144 HZ 1080p'de Maksimum Performans için en ideal kart'ı arıyorum. Bolca karşılaştırmalı yorumlara açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
GTX 1080'e ne oldu? MSI geri dönüş yaptı mı?

Ufak bir ek araştırma yaptım RX 5700 XT yerine 2.EL GTX 1080 Tİ önerir misiniz?
3000 TL üzeri verdiğim ürünü 2.el olarak pek istemesem de en iyi fırsatı değerlendirmek istiyorum.
GTX 1080'e ne oldu? MSI geri dönüş yaptı mı?

Corsair geri ödeme yaptı. Sıvı soğutma hatalı bir yanma durumu yaşadık malesef...
Şimdi en azından sistemi yeniden toplamamız gerek ve bu ekran kartları arasında kaldım. Umarım eski sistemimizden 1 tık daha iyi olur. Ben GTX 1080'ı da çok seviyordum, beni hiç yarı yolda bırakmadı ama şimdi 1080 almak (Sıfır) Akıllıca olmayacak gibi.

Asus Rog Strix kullanıyorum ve çok memnunum, görsel olarak ve kalite olarak bence en iyisi. Aynı sınıf aynı model kartlar arasında aralarında en iyi soğutmayı veren Rog Strix modelidir.

Konunun özüne dönersek :) monitör'e sahibim 144Hz ASUS bir monitörüm var. Anakart'ım MSI, işlemcim i7-7700K. Tek problemimiz 1080P 144Hz oyunlar amaçlı satın alınacak ekran kartı. RX 5700 XT mi yoksa RTX 2700 mü? 2700-S fiyat bütçemin çok üstünde yer alıyor. İkisinden biri tercih edildiğinde sanırım büyük çoğunluk RTX 2700 yerine RX 5700 XT öneriyor doğru muyum?
Tabii ki de. Ama MSI marka değil unutmayın.

Tabiki de. Ama msi marka değil unutmayın

Teşekkür ederim. Tabii ki MSI bu kadar önerilmediyse dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.
Aslında şu bütçemi çok rahatlatır ama bir bakar mısınız;
Sapphire RX
Ekstra olarak GTX 1080 Tİ ikinci el konusunda fikriniz nedir? En temizi, gönlümden geçen sıfır alıp 2 yıl garantili kullanmak tabii ki ama bir sorayım dedim.
Ekstra 2 ; Wattman problemi, hatası nedir? Bu kartta böyle bir sorun yaşama ihtimalim var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı