RX 5700 XT vs RTX 2070

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkcası ben eskiden GTX 1080 kullanıyordum ve memnundum. Kartım yandığı için yeni bir karta ihtiyaç duydum, dediğim gibi 2k-4k Ekran kullanmıyorum 144 HZ 1080p'de Maksimum Performans için en ideal kart'ı arıyorum. Bolca karşılaştırmalı yorumlara açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
İlk önerdiğim kartlara bakın lütfen.

Ben daha çok amd ekran kartı kullanmamaktan yanayım ve yer yer evet nvidianın daha başarılı olduğu kanısındayım.
Sadece ''kanısındayım'' demekle olmaz, her söylediğinizin altını doldurmanız lazım. Testler var hangisinin daha önde olduğunu gösteren. Öyle kafadan ''ben bunun daha iyi olduğunu düşünüyorum derseniz'' fanboy derler, ki gerçekten de öyle. 2070 5700 XT'ye rakip olamadığından Nvidia 2070 S çıkarmak zorunda kaldı. 2070 S 5700 XT'den 100 dolar daha pahalı satılmasına rağmen aynı FPS'leri veriyor neredeyse. Buyrun şu videoyu izleyin bi. Ha hangi kartların test edildiğini anlayamazsanız ben söyleyeyim size; 5700 XT, 2070 S (normal 2070 değil), ve 2080. 2070 S ile bile çok yakın FPS değerleri alan bir kartı 2070 ile kıyaslayıp 2070 daha iyi derseniz gülerler size.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla mesele sadece FPS değil.
O açıdan bakarsak evet durum değişebilir. Burada daha çok arkadaş anlık performans bazında sormuş. Tabii ki daha az ısınır 2070, bozulması ihtimali düşüktür vs sıralanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önerdiğim kartlara bakın lütfen.

Kontrol ediyorum. Lakin belirtmek isterim Anakart'ım da MSI.
Tam uyumlu bir sistem olsun diye MSI 5700 XT Eklemiştim. Yanlış bir düşünce içerisindeysem cahilliğimize verin, iyi sosyaller diliyorum yeniden :)

O açıdan bakarsak evet durum değişebilir. Burada daha çok arkadaş anlık performans bazında sormuş. Tabii ki daha az ısınır 2070, bozulması ihtimali düşüktür vs sıralanabilir.
Buna da katılmıyor. Ben ASUS ROG STRIX 5700 kullanıyorum Bütün oyunları Ultra ayarlarda oynuyorum ve 65 dereceyi görmedim
Kontrol ediyorum. Lakin belirtmek isterim Anakart'ım da MSI.
Tam uyumlu bir sistem olsun diye MSI 5700 XT Eklemiştim. Yanlış bir düşünce içerisindeysem cahilliğimize verin, iyi sosyaller diliyorum yeniden :)
Anakart ile ekran kartının aynı marka olması çok önemli bir şey değil. Desteklediği sürece problem yok. MSI 5700 serisinde iyi bir marka değil.

Tabiki RTX 2070, AMD ekran kartları bazılarının başını ağrıtmaya devam ediyor, üstelik kıyasladığın kart diğerine nazaran daha performanslı(2070 5700XT'ye göre).
Ciddi misin? Troll bir yorum sanırım. Bu forumdaki insanların kullandığı şeyden ben de istiyorum. Çünkü böyle bir kafa başka türlü edinilmez.

5700 serisinde en iyi model ilk gönderdiğim Sapphire Nitrodur fakat ben Asus tercih ettim kendi adıma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı