RX 5700 XT vs RTX 2070

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kontrol ediyorum. Lakin belirtmek isterim Anakart'ım da MSI.
Tam uyumlu bir sistem olsun diye MSI 5700 XT Eklemiştim. Yanlış bir düşünce içerisindeysem cahilliğimize verin, iyi sosyaller diliyorum yeniden :)
Sapphire Pulse veya Nitro+ tercih edebilirsiniz ikisi de çok iyi kartlar. Asus Rog Strix olanının da iyi soğutması var, fakat fiyatı yüksek ve fiyatına kıyasla diğerlerine göre çok büyük farkı yok. MSI'ın 5700 XT kartları genelde çok da iyi değil. İlla anakartınızla aynı olmasına gerek yok kartın. Son olarak tavsiyem bulabilirseniz Nitro+, bulamazsanız Pulse alıp geçin.

Sapphire Pulse veya Nitro+ tercih edebilirsiniz ikisi de çok iyi kartlar. Asus Rog Strix olanının da iyi soğutması var, fakat fiyatı yüksek ve fiyatına kıyasla diğerlerine göre çok büyük farkı yok. MSI'ın 5700 XT kartları genelde çok da iyi değil. İlla anakartınızla aynı olmasına gerek yok kartın. Son olarak tavsiyem bulabilirseniz Nitro+, bulamazsanız Pulse alıp geçin.
Nitro olmazsa Gigabyte tavsiye ediyorum ben de. Pulse modeli giriş seviyesi bir kart.

Buna da katılmıyor. Ben Asus Rog Strix 5700 kullanıyorum Bütün oyunları Ultra ayarlarda oynuyorum ve 65 dereceyi görmedim

Anakart ile ekran kartının aynı marka olması çok önemli birşey değil. Desteklediği sürece problem yok. MSI 5700 serisinde iyi bir marka değil.
Rog Strix'e geldimi konu değişir tabi :D ama onunda işte fiyatı artıyor gene başka bir eksi oluyor amd için. Daha uygun fiyatlılarda nvidanın uygun fiyatlılarına göre daha çok ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG Strix'e geldimi konu değişir tabii :D ama onunda işte fiyatı artıyor gene başka bir eksi oluyor AMD için. Daha uygun fiyatlılarda NVIDIA'nın uygun fiyatlılarına göre daha çok ısınıyor.
Genelde NVIDIA modelleri de bu derecelerde. 50-60 derece ekran kartı için güzel sıcaklık yükte iken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun özüne dönersek :) Monitör'e sahibim 144HZ Asus bir monitörüm var. Anakart'ım MSI, İşlemcim i7-7700k. Tek problemimiz 1080p 144hz Oyunlar amaçlı satın alınacak ekran kartı. RX 5700 XT mi yoksa RTX 2700 Mü? 2700-S Fiyat bütçemin çok üstünde yer alıyor. İkisinden biri tercih edildiğinde sanırım büyük çoğunluk RTX 2700 yerine RX 5700 XT öneriyor doğru muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı