Kontrol ediyorum. Lakin belirtmek isterim Anakart'ım da MSI.
Tam uyumlu bir sistem olsun diye MSI 5700 XT Eklemiştim. Yanlış bir düşünce içerisindeysem cahilliğimize verin, iyi sosyaller diliyorum yeniden
Sapphire Pulse veya Nitro+ tercih edebilirsiniz ikisi de çok iyi kartlar. Asus Rog Strix olanının da iyi soğutması var, fakat fiyatı yüksek ve fiyatına kıyasla diğerlerine göre çok büyük farkı yok. MSI'ın 5700 XT kartları genelde çok da iyi değil. İlla anakartınızla aynı olmasına gerek yok kartın. Son olarak tavsiyem bulabilirseniz Nitro+, bulamazsanız Pulse alıp geçin.
Sapphire Pulse veya Nitro+ tercih edebilirsiniz ikisi de çok iyi kartlar. Asus Rog Strix olanının da iyi soğutması var, fakat fiyatı yüksek ve fiyatına kıyasla diğerlerine göre çok büyük farkı yok. MSI'ın 5700 XT kartları genelde çok da iyi değil. İlla anakartınızla aynı olmasına gerek yok kartın. Son olarak tavsiyem bulabilirseniz Nitro+, bulamazsanız Pulse alıp geçin.
Gigabyte de çok iyi, Rog Strix ile denk fakat Türkiye'de satan yer göremedim hocam o yüzden yazmadım. Yoksa tabii ki 3 fanlı ve iyi soğutmalı bir model.
Gigabyte de çok iyi, Rog Strix ile denk fakat Türkiye'de satan yer göremedim hocam o yüzden yazmadım. Yoksa tabii ki 3 fanlı ve iyi soğutmalı bir model.
Rog Strix'e geldimi konu değişir tabi ama onunda işte fiyatı artıyor gene başka bir eksi oluyor amd için. Daha uygun fiyatlılarda nvidanın uygun fiyatlılarına göre daha çok ısınıyor.
ROG Strix'e geldimi konu değişir tabii ama onunda işte fiyatı artıyor gene başka bir eksi oluyor AMD için. Daha uygun fiyatlılarda NVIDIA'nın uygun fiyatlılarına göre daha çok ısınıyor.
Konunun özüne dönersek Monitör'e sahibim 144HZ Asus bir monitörüm var. Anakart'ım MSI, İşlemcim i7-7700k. Tek problemimiz 1080p 144hz Oyunlar amaçlı satın alınacak ekran kartı. RX 5700 XT mi yoksa RTX 2700 Mü? 2700-S Fiyat bütçemin çok üstünde yer alıyor. İkisinden biri tercih edildiğinde sanırım büyük çoğunluk RTX 2700 yerine RX 5700 XT öneriyor doğru muyum?