RX 5700 XT vs Vega 64

RX 5700XT, VEGA ekran kartları çok güç tüketiyor ayrıca güç kaynağı seçiyormuş. Güç kaynağın tek kanaldan güç vermesi lazım.

Güç kaynağının 12Volt kanalı ikiye bölünmüşse sıkıntı çıkartıyormuş. Teknoseyir'in bu konu hakkında bir videosu var. Youtube'dan bulursan bakabilirsin.

Selamlar. 1.5-2 ay gibi bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat ekran kartı konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum. Bende size danışayım dedim. 😀 Almayı hedeflediğim ekran kartları şöyle:

Radeon™ RX Vega 64 watercooling 8G (ikinci el, garantisi bitmiş.) (2400 TL)
Sapphire Pulse RX 5700XT 8 GB ekran kartı (sıfır) (3400 TL)

İlk önce sahibinden tüm testleri isteyeceğim, ürün elime geldiğinde undervolt yapacağım. Belki O.C'ta yapabilirim.

Stok modunda kullanacağım.

Sizin görüşleriniz nedir? Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
Net 5700XT.

Garantisi bitmiş Vega 64'e girmek biraz riskli. O fiyata 5600XT de var. Açıkçası birazcık FPS farkı sıfır karta ve 2 yıl garantiye kolay kolay değişilmez. Vega 64 güzel kart ama aynı fiyata 5600XT veya üzerine ekleyip 5700XT almak daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı