RX 5700 XT'den RX 7600'e geçmek mantıklı mı?

Teşekkür ederim fakat ekran kartını cidden değiştirmeyi düşünüyorum. Ne idüğü belirsiz arızalarla karşılaştım yeteri kadar.

Şu kartı 12 ay taksitle alabilirim. Palit modelinin tıpatıp aynısı. Tek fark bunun üzerinde Gainward yazıyor. @larsulrichh

Alabilirsiniz hocam hiçbir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ısı ve güç tüketimi olarak. Performans olarak da tatmin edecektir. İkinci el düşünseniz çok daha iyi seçeneklerimiz var aslında ama siz de benimle aynı gemidesiniz hocam taksit seçeneği aramak durumundayız...

Alabilirsiniz hocam hiçbir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ısı ve güç tüketimi olarak. Performans olarak da tatmin edecektir. İkinci el düşünseniz çok daha iyi seçeneklerimiz var aslında ama siz de benimle aynı gemidesiniz hocam taksit seçeneği aramak durumundayız...
Kuveyttürk kredi kartı almaya çalışıcam. Adamlar 12 ay vade farksız taksit imkanı sunuyorken ve ben yılda 2 kez zam alıyorken neden bu fırsatı değerlendirmek yerine ikinci elde bir anda toplu para vererek alayım?

Kuponla birlikte fiyat böyle;

1732701866824.png

Hocam ocak ayında 5000 serisi çıkacak onu da bekleyebilirsiniz düşünürseniz.
Benim alacağım düzeydeki kartlar daha sonra çıkar Nisan gibi. O kadar beklemek istemiyorum.

@larsulrichh itopyanın 29 kasımdaki indirimlerini beklesem mi sizce? 4060 indirime girer mi acaba ve taksitle alınabilir mi?

Ben şahsen 5700XT'den 4060 seviyesinde bir karta yükseltme yapmazdım en az 4070 düşünürdüm fakat bütçeniz buysa hocam sıfır olarak alabileceğiniz en iyi kart bu. Ve amazon vade farksız 6 taksite bölüyor ben o yüzden tercih ettim bir nevi.
Buna şimdi cevap veriyorum ama bu durum da şöyle; benim ihtiyacım olan şey ekran kartı gücümü yükseltmek değil ekran kartımı güncellemek. Ayriyeten 4070 alırsam eğer güç kaynağını da değiştirmem gerekebilir. Yani kağıt üstünde gerek yok gibi duruyor ama bu riski almaya değmez. Tüm bunları geçtim, 4070 gpu gücüne ihtiyacım yok. 4060 bana fazla fazla yeter.

Buna şimdi cevap veriyorum ama bu durum da şöyle; benim ihtiyacım olan şey ekran kartı gücümü yükseltmek değil ekran kartımı güncellemek. Ayriyeten 4070 alırsam eğer güç kaynağını da değiştirmem gerekebilir. Yani kağıt üstünde gerek yok gibi duruyor ama bu riski almaya değmez. Tüm bunları geçtim, 4070 gpu gücüne ihtiyacım yok. 4060 bana fazla fazla yeter.
Böyle bir niyetiniz ve düşünceniz varsa hocam sıkıntı yok işinizi görecektir 4060.

@larsulrichh gainward modelini satın aldım. Öneri için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı