RX 5700XT Alınır mı?

Demeanour

Hectopat
Alınabilir ama kimse net olarak hatayla karşılaşırsınız veya karşılaşmazsınız diyemez. Sistemine, kartına göre hatalar boy gösterebiliyor. Şimdi birisi ben 3 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım der ama sizin sisteminizde hatalar canınızı sıkabilir. Her gün onlarca konuyla karşılaşıyorum ve bu hataları çok kez görüyorum. Alınmaz diyemeyiz ama risk her zaman var.

Link'ini attığını sistemdeki ekran kartı sorunlarla dolu, Eğer genelleme olarak konuşursak Alınır ancak. Sapphire, Power Color Red Devil ve XFX markalarını öneririm, Diğer markalar sorunlu oluyor.

Yakın zamanda Epic adlı sistemi İncehesap üzerinden alacağım. Anakart, ekran kartı ve SSD değiştireceğim. Ekran kartını Sapphire Nitro+ RX 5700 XT yaparak almayı düşünüyorum. Ancak AMD'nin sürücü sorunları olsun WattMan hatası veya diğer hataları beni çok tedirgin ediyor. Sizce ne yapmalıyım? Epic [Donanım Arşivi] | R5 3600 ASUS TUF 3 RX 5700 O8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com sistemin linki de bu buyrun.
Ben aldım hatta bugün geldi.Kasa kırıktı sağ olsun yurtiçi kargo.Evinin yakınındaki yurtiçi kargo iyi ise al değilse alma

Link'ini attığını sistemdeki ekran kartı sorunlarla dolu, Eğer genelleme olarak konuşursak Alınır ancak. Sapphire, Power Color Red Devil ve XFX markalarını öneririm, Diğer markalar sorunlu oluyor.
Herhalde tam olarak okumadınız ekran kartını Sapphire Nitro+ RX 5700 XT ile değiştireceğimi yazmıştım.

AMD en son yayınladığı güncellemeyle o tarz hataların büyük çoğunu hallettiğini okumuştum o yüzden alınabilir bir kart model olarakta Sapphire Nitro+ RX 5700 XT kartını öneririm Türkiye'de alabileceğin en iyi RX 5700 XT modelidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı