RX 5700XT Alınır mı?

Demeanour

Hectopat
Alınabilir ama kimse net olarak hatayla karşılaşırsınız veya karşılaşmazsınız diyemez. Sistemine, kartına göre hatalar boy gösterebiliyor. Şimdi birisi ben 3 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım der ama sizin sisteminizde hatalar canınızı sıkabilir. Her gün onlarca konuyla karşılaşıyorum ve bu hataları çok kez görüyorum. Alınmaz diyemeyiz ama risk her zaman var.

Ben de WattMan hatasından bıkmıştım, formatla her yazılımı denedim ve kurtuldum. Ama donanımda sorun olsaydı kurtulamazdım.

Bende çok tedirginim o yüzden. Mesela bir hatayla karşılaşırsam sistemi tamamen geri göndermem mi gerekecek yoksa sadece ekran kartını mı göndereceğim?

Link'ini attığını sistemdeki ekran kartı sorunlarla dolu, Eğer genelleme olarak konuşursak Alınır ancak. Sapphire, Power Color Red Devil ve XFX markalarını öneririm, Diğer markalar sorunlu oluyor.

Ben aldım hatta bugün geldi.Kasa kırıktı sağ olsun yurtiçi kargo.Evinin yakınındaki yurtiçi kargo iyi ise al değilse alma

Link'ini attığını sistemdeki ekran kartı sorunlarla dolu, Eğer genelleme olarak konuşursak Alınır ancak. Sapphire, Power Color Red Devil ve XFX markalarını öneririm, Diğer markalar sorunlu oluyor.
Herhalde tam olarak okumadınız ekran kartını Sapphire Nitro+ RX 5700 XT ile değiştireceğimi yazmıştım.

AMD en son yayınladığı güncellemeyle o tarz hataların büyük çoğunu hallettiğini okumuştum o yüzden alınabilir bir kart model olarakta Sapphire Nitro+ RX 5700 XT kartını öneririm Türkiye'de alabileceğin en iyi RX 5700 XT modelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…