RX 5700XT satılmalı mı?

ANGARA MESSI

Hectopat
Şu an ülkede stok sıkıntısı var. Kartımın fiyatı 2.el en düşük 7000'den başlıyor. Sizce satmalı mıyım? Stoklar gelince 3060 geçmeyi düşünüyorum. Model: MSI RX 5700XT MECH 8GB

Sattıktan sonra piyasa düzelene kadar idare edebilecekseniz bence satın. Ama piyasanın ne zaman düzeleceği de hiç belli olmaz Ethereum vs. düşmediği sürece ben düşeceğini sanmıyorum.

Acelem yok beklerim stokları.

Hocam kaça almıştınız? Bence o fiyatın üstüne az daha ekleyip 3070 bile alınır. Efsane adlı bir yayıncı (ki çok severim aynı zamanda adaşımdır) 6.5kdan falan almıştı. İdare edebilecekseniz neden olmasın?

3500e almıştım 5 ay falan olacak. İdare de ederim biyerden ucuza ekran kartı alır takılırım stoklar gelene kadar. 3070 bilmiyorum ama işlemcim zaten şu an besleyemiyor ondan dolayı 5600X içinde para ayırıcam. Bakalım duruma gore.

Acelem yok beklerim stokları.

Hocam olay stok gelip gelmemesi değil. Ethereum vb. dijital madencilikle elde edilen paraların değer kaybedip kaybetmemesi. Ethereum bırakın yükselmeyi bu seviyelerde kalmaya devam ederse bile siz zaten yeni gelecek stoktan ekran kartı alamayacaksınız. Burada yapabileceğiniz bir şey kalmıyor. Yani 1 yıl da bekleyebilirsiniz 1 ay da. 10 gün sonra yarıya da inebilir 5 katına da çıkabilir. Bu durumda ekran kartları ya bu fiyatlarda kalır ya da artmaya devam eder çünkü yeni gelecek stoklar yetmeyecektir dijital madencilere.

Hocam olay stok gelip gelmemesi değil. Ethereum vb. dijital madencilikle elde edilen paraların değer kaybedip kaybetmemesi. Ethereum bırakın yükselmeyi bu seviyelerde kalmaya devam ederse bile siz zaten yeni gelecek stoktan ekran kartı alamayacaksınız. Burada yapabileceğiniz bir şey kalmıyor. Yani 1 yıl da bekleyebilirsiniz 1 ay da. 10 gün sonra yarıya da inebilir 5 katına da çıkabilir. Bu durumda ekran kartları ya bu fiyatlarda kalır ya da artmaya devam eder çünkü yeni gelecek stoklar yetmeyecektir dijital madencilere.

Anladım. Şu an arada kaldım ne yapsam bilemedim. Ne çektik şu madencilerden :( . Sen ne yapmamı önerirsin? Tavsiyen nedir?

Anladım. Şu an arada kaldım ne yapsam bilemedim. Ne çektik şu madencilerden :( . Sen ne yapmamı önerirsin? Tavsiyen nedir?

Ben Ethereum'un yükseleceğini düşünüyorum. Madenciler olmasa bile her karttan stok bulabilmek bence en erken mayıs ayında ki madencilerin kartları bıraktığını düşünürsek böyle. Malum pandemiden dolayı üretimler ortada. Yokluğunu çekmeyecekseniz ikinci bilgisayarınız var ise veya daha kötü de olsa bir ekran kartınız, direkt satardım ben. Ama sık sık oyun oynuyorsanız ve bir önceki cümlede bahsettiklerim yoksa satmazdım. Çünkü bundan 1 ay sonra ne olacağı belli değil. O fiyata alamamak ihtimali de var. Eğer çok para kazanmak istiyorsanız elinizdeki kart çok iyi para getiriyor. Siz de ufak ufak madenciliğe başlayabilirsiniz. En azından bir göz atın derim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Ben Ethereum'un yükseleceğini düşünüyorum. Madenciler olmasa bile her karttan stok bulabilmek bence en erken mayıs ayında ki madencilerin kartları bıraktığını düşünürsek böyle. Malum pandemiden dolayı üretimler ortada. Yokluğunu çekmeyecekseniz ikinci bilgisayarınız var ise veya daha kötü de olsa bir ekran kartınız, direkt satardım ben. Ama sık sık oyun oynuyorsanız ve bir önceki cümlede bahsettiklerim yoksa satmazdım. Çünkü bundan 1 ay sonra ne olacağı belli değil. O fiyata alamamak ihtimali de var. Eğer çok para kazanmak istiyorsanız elinizdeki kart çok iyi para getiriyor. Siz de ufak ufak madenciliğe başlayabilirsiniz. En azından bir göz atın derim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Çok teşekkürler. Son olarak bilgin var mıdır bilmem. Bu kart ile ayda ortalama kaç dolar miningden kazanılabilirim? Miningi bir ara araştırmıştım ama sistemi saatlerce açık bırakmak ve kartı aktif bir şekilde kullanmak hoşuma gitmemişti ve hiç girişmemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı