RX 5700XT sistemde Cyberpunk 1440P 60FPS için ayar önerisi

İşletim sistemi
Windows 10

Buroro

Hectopat
Daha önce netten bulduğum ayarlarla RDR2 için 2K 60 FPS stabil performans alabilmiştim. Malum ayarlar çok detaylı ve cidden her birinin anlamını ve etkilerini bilemiyorum. Elinde ayar olan paylaşabilir mi? Hem başkaları da faydalanabilir:)

RX 5700XT.
Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.

Lütfen o işlemci ekran kartını beslemez konularına girmeyelim :)Yazdığım gibi amacım 2K çözünürlük ve 60 FPS stabil alabilmek:)

Teşekkürler...

Benim monitör 1440p olduğu için 1080p'ye çekemiyorum çözünürlüğü. 1080p yapınca ultrada bile çok kötü bir görüntü oluşuyor, 5700xt için tavsiyesi olan varsa önerilere açığım.
Valla ben de pes edip 1080p ye çektim, yine de 60 FPS sabit değil kesinlikle. 1440 stabil çok zor bizim kartla:( belki Şubat sonrasında oynarız.

Daha önce netten bulduğum ayarlarla RDR2 için 2K 60 FPS stabil performans alabilmiştim. Malum ayarlar çok detaylı ve cidden her birinin anlamını ve etkilerini bilemiyorum. Elinde ayar olan paylaşabilir mi? Hem başkaları da faydalanabilir:)

RX 5700XT.
Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.

Lütfen o işlemci ekran kartını beslemez konularına girmeyelim :)Yazdığım gibi amacım 2K çözünürlük ve 60 FPS stabil alabilmek:)

Teşekkürler...
Bu makaledeki ayarları yapın. Gördüğüm kadarıyla işlemciniz amd işe yarayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı