RX 5700XT sürücü sorunları devam ediyor mu?

Alıp kullanalı neredeyse 1 yıl olacak daha bir kez bile sorun ile karşılaşmadım. Bu arada tüm güncel sürücüleri kurdum şu anda 2.9.1 kullanmaktayım.

Bunları da ekliyim belki işinize yarar.

1600634150939.png

1600634185176.png

Son düzenleme:
Araştırdım en yakın konuyu 5 6 ay önce yazılmış olarak buldum. Ayrıca dün bir güncelleme gelmiş ve sorunlar düzeltilmiş olabilir değil mi?
5-6 ay uzun bir süre. Ben 5600XT alacağım zaman herkes sorunlar 2 ay önce bitti demişti fakat 2 hafta sonra gelen güncelleme ile yine felç olduk.

Kasım 2019'dan beri Sapphire Nitro+ modelini kulanıyorum. İlk birkaç ay stuttering ve zaman zaman oyunların aniden kapanması sorunu vardı. İlk önce kapanma olayı gitti. Sonradan stuttering de kalktı. Mayıs ayındaki 20.4.2 sürücü güncellemesinden beri en ufak sorun yok.

Şu an alacak olsam bütün RTX 2060 ve 2070 kartlarının üzerine rahatlıkla tercih ederim.
(Tıpkı 20.4.2 gibi sadece WHQL lisanslı olan sürücüler kullanmak gerek. Diğer sürücülerin tamamına yakını önemli sorunlar çıkardı.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı