RX 570’ten RTX 2060'a Geçilir mi?

5700 almayın, aşırı derece sorunlu bir kart. Reddit forumundan araştırabilirsiniz.
Kardeşim cidden bıkmadın mı artık sosyalde gördüğün her RX5700 konusuna almayın almayın yazmaktan? Reddit'e bakın diyorsun girdim 2 saat araştırdım sorun yaşayanların neredeyse hepsi bir şekilde çözüyor zaten? Diğer bir kesim de var aldığı gibi hiç bir sorun yaşamamış olan. Başka bir konuda da gördüm seni, yine aynı şeyleri yazmıştın girdim Reddit'e araştırdım gerek grafik kartları subredditlerinde gerek direk AMD subredditlerinde...
Artık saymaktan yorulduğum ayrı bir kesim var redditte son 2 senedir falan RX serilerini kötülemek için karısını satacak adamlar, yahu kardeşim marka bu, rekabet iyidir. Yetmez mi artık?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani eğer varsa dediğiniz gibi postlar, atın ben de şu forumdaki herkes de okusun. Yanlış anlamayın iddialaşmaya falan çalışmıyorum. Bilgilenelim.
Şu Nvidia'nın overprice dediğimiz muhabbetinden kurtulmak için AMD alırım, Wattman'inden uyumluluk sorumuna kadar yaşarım bir katkısı olacaksa.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani eğer varsa dediğiniz gibi postlar, atın ben de şu forumdaki herkes de okusun. Yanlış anlamayın iddialaşmaya falan çalışmıyorum. Bilgilenelim.
Şu Nvidia'nın overprice dediğimiz muhabbetinden kurtulmak için AMD alırım, Wattman'inden uyumluluk sorumuna kadar yaşarım bir katkısı olacaksa.

Önceki konularda en az 5-6 link attım. Firma avukatı mısınız?
İnsan alıp kullanmadığı bir şeyi nasıl savunabilir?

Son düzenleme:
Önceki konularda en az 5-6 link attım. Firma avukatı mısınız?
İnsan alıp kullanmadığı bir şeyi nasıl savunabilir?
Şu ana kadar AMD'de Nvidia'da kullandım.
Firma avukatı değilim fakat siz Nvidia ve Intel'in avukatı olabilirsiniz. RX5700'ü çıktığı ilk gün blower versiyonunu arkadaşıma aldık. Kendime de alacağımı belirttim. Benim karşı çıktığım konuyu özetledim. İki firmayada yalakalık yapmadım ki avukatı olayım?

Şu ana kadar AMD'de Nvidia'da kullandım.
Firma avukatı değilim fakat siz Nvidia ve Intel'in avukatı olabilirsiniz. RX5700'ü çıktığı ilk gün blower versiyonunu arkadaşıma aldık. Kendime de alacağımı belirttim. Benim karşı çıktığım konuyu özetledim. İki firmayada yalakalık yapmadım ki avukatı olayım?
AMD'nin çıkardığı bir kartın sorunlarını söylemek Nvidia avukatlığı mı oluyor? Saçma sapan bir tartışmaya çekmeyin beni.
RX serisinin sorunlarını görmemek için kör falan olmak gerekiyor.
İnatla insanları sorunlu ürünlere yönlendiriyorsunuz. Adam Nvidia bile düşünse RX'i övüp övüp duruyorsunuz.
Forum RX mağdurları ile doluş durumda :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı