RX 580 8 GB alınır mı?

Kartı açmanızı önermem. Satarken vb sıkıntı çıkarabilir.
Kart zaten açılmış hocam attığım fotoğrafta gözüküyor.

Aynısı var açmadığı oyun görmedim.

Bende 10-20 dk güçlü oyunlara girince 81 82 oluyor normal geliyor artık. WattMan yemişsin OCCT ile alakası yok.
Furmarkta sorun yok ama hocam dl falan oynadım hiç çökmedi

Kart zaten açılmış hocam attığım fotoğrafta gözüküyor.

FurMark'ta sorun yok ama hocam DL falan oynadım hiç çökmedi

OCCT FurMark'tan daha fazla zorluyor kartı ondan dolayı. Ben hiçbir oyunda WattMan yemedim furmarktada yemedim OCCT'de yemedim fakat Minecraft'da shader açınca anakart direkt GPU ışığı yakıyor ve fanları fullüyor ekran gidiyor.

OCCT FurMark'tan daha fazla zorluyor kartı ondan dolayı. Ben hiçbir oyunda WattMan yemedim furmarktada yemedim OCCT'de yemedim fakat Minecraft'da shader açınca anakart direkt GPU ışığı yakıyor ve fanları fullüyor ekran gidiyor.
O bende sadece occt de oldu hocam baya oyun denedim hiçbirisinde olmadı. Görüntü gitti fanları fulledi direkt.

Peki bu vidayi nasıl sökebilirim?

O bende sadece OCCT de oldu hocam bayağı oyun denedim hiçbirisinde olmadı. Görüntü gitti fanları fulledi direkt.

Peki bu vidayi nasıl sökebilirim?

Ben bütün yalama vidaları aşırı bastırarak söküyorum ama önermem çünkü elindeki bir kart ve çok kolay kırılabilir. Bakım için sökeceksen hafiften yavaş yavaş bastırarak sökmeyi dene.

Optimizasyon özürlü desem yeridir benim kartında fanlar %70'lere dayanıyor shader açınca. RX580 kullandığım dönem OC harici WattMan yememistim, çok şans işi bir kart.

Optimizasyon özürlü desem yeridir benim kartında fanlar %70'lere dayanıyor shader açınca. RX580 kullandığım dönem OC harici WattMan yememistim, çok şans işi bir kart.

OC olmadığı için yememişsin zaten Pulse serisinin hepsine OC yapıyorlar işe yarıyor mu yarıyor tabii ki. Normalde 2000 MHz olan kart şu an 2230 MHz'lerde falan.

Dosya Ekleri

• 1723363097271.png
    1723363097271.png
    63,9 KB · Görüntüleme: 19
OC olmadığı için yememişsin zaten Pulse serisinin hepsine OC yapıyorlar işe yarıyor mu yarıyor tabii ki. Normalde 2000 MHz olan kart şu an 2230 MHz'lerde falan.

Kart fabrika çıkışı OC model, ROG STRIX top OC modeli. Ekstra OC yapmadigim sürece WattMan vermiyordu.

Kart fabrika çıkışı OC model, ROG STRIX top OC modeli. Ekstra OC yapmadigim sürece WattMan vermiyordu.

Kart ASUS ise vermez çünkü bilinçli yapıyorlar. Sapphire öyle değil kafalarına göre basıyorlar. Neyse konuyu kirletmeyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı