RX 580 8 GB alınır mı?

Hocam bazı modeller hariç, hiç bir güç kaynağı gösterdiği wattı veremez. Hepsinin verimliği, sertifikaları, korumaları farklı oluyor. Tam model öğrenebilirsek eğer daha sağlıklı bir öneri yapabiliriz sizin için.

Hocam bazı modeller hariç, hiç bir güç kaynağı gösterdiği wattı veremez. Hepsinin verimliği, sertifikaları, korumaları farklı oluyor. Tam model öğrenebilirsek eğer daha sağlıklı bir öneri yapabiliriz sizin için.
hocam suan güç kaynagi önemli deil ekran kartı alacagim onuda gegiştiririm

hocam suan güç kaynagi önemli deil ekran kartı alacagim onuda gegiştiririm
Hocam ekran kartının çalışabilmesi için elektrik lazım, bunuda güç kaynağı yeterli elektriği verebiliyormu diye kontrol etmemiz lazım. Her ekran kartı aynı gücü çekmez, modeline göre değişiyor güç tüketimi.

Hocam ekran kartının çalışabilmesi için elektrik lazım, bunuda güç kaynağı yeterli elektriği verebiliyormu diye kontrol etmemiz lazım. Her ekran kartı aynı gücü çekmez, modeline göre değişiyor güç tüketimi.
evet onu biliyorum saten o yuzden yenı güç kaynagi ve ekran kartını beraber alacagim

Elinizde ki kasayı komple satıp şu sistemi alın. Elinizde ki anakart modeline, fiyatına göre işlemci yükseltmesi yapmaya kesinlikle değecek bir işlemci modeli yoktur. Anakart değişmek daha mantıklı. Zaten güç kaynağınıda değiştireceğim diyorsunuz, sıfırdan yeni bir sistem kuralım sizin için:

Anakart:
2400₺

Ram:
780₺

İşlemci:
I5-12400f
3000₺ civarında bulabilirsiniz ikinci elden.

Ekran kartı:
Rx 6600 (Rtx 3060 gücündedir)
Bunuda ikinci elden 4500₺ gibi bir fiyata çok rahat bulabilirsiniz. Amd kart istemem derseniz Nvida tarafından Rtx 2060 olabilir.

Ssd:
1300₺

Güç kaynağı+kasa:

Bu şekilde 15.000₺ oluyor. Net bir bütçe belirtmediğiniz bu şekilde bir sistem topladım. Eğer bütçenizi aşarsa ekran kartından veya işlemciden kısabiliriz.

Elinizde ki kasayı komple satıp şu sistemi alın. Elinizde ki anakart modeline, fiyatına göre işlemci yükseltmesi yapmaya kesinlikle değecek bir işlemci modeli yoktur. Anakart değişmek daha mantıklı. Zaten güç kaynağınıda değiştireceğim diyorsunuz, sıfırdan yeni bir sistem kuralım sizin için:

Anakart:
2400₺

Ram:
780₺

İşlemci:
I5-12400f
3000₺ civarında bulabilirsiniz ikinci elden.

Ekran kartı:
Rx 6600 (Rtx 3060 gücündedir)
Bunuda ikinci elden 4500₺ gibi bir fiyata çok rahat bulabilirsiniz. Amd kart istemem derseniz Nvida tarafından Rtx 2060 olabilir.

Ssd:
1300₺

Güç kaynağı+kasa:

Bu şekilde 15.000₺ oluyor. Net bir bütçe belirtmediğiniz bu şekilde bir sistem topladım. Eğer bütçenizi aşarsa ekran kartından veya işlemciden kısabiliriz.
Hocam 15 bana pahalıya patlar 8 10 civarı bisey yapsak olmazmi

Hocam 15 bana pahalıya patlar 8 10 civarı bisey yapsak olmazmi
O zaman işlemci ve ekran kartından kısalım.
İşlemci:
(Param güvende ile satıyor, bu şekilde daha da güvenli olur. 1800₺ param güvende ile)

Ekran kartı:
Gtx 1060
(İkinci el piyasasını araştırın, temiz Gtx 1060'ı 1500-1600₺ gibi bir fiyata bulursanız alın.

Bu şekilde de 11.000₺'yi buluyor sistemin toplam fiyatı.
Siz yine de araştırın, diğer arkadaşlarında görüşünü alın, içinize hangisi sinerse onu alın. Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı