RX 580 8 GB alınır mı?

Doğru düzgün bi artış olmayacaktır hatta +-%10 diyebilirim. Yerinizde olsam RX580 parasının üzerine elinizdeki 1060'ı da satıp en az 1660Ti almanız.

5700 XT veya RTX 2070S alın bütçenizi toparlayıp. Eğer bütçem buna yetiyor derseniz DX11 tarafındaki oyunlarda GTX 1060 çok az bir farkla önde. RX 580 ise DX12'de az buz fark ile değil sollayarak geçiyor. Geleceğin de DX12 olduğunu düşünürsek kısa bir mantıkla RX 580'in daha iyi bir tercih olacağını görürüz.

Minimum GTX 1650 Super veya üzeri bir karta geçmenizi öneririm. Zira RX 580 ile GTX 1060 arasında fazla bir fark yok.

Hocam merhaba aksine 1060 6 gb %2 daha fazla performans veriyor neden böyle birşey yapasınız ki anlamadım ? Test sonuçlarına buradan bakabilirsin.
DX11 tarafındaki oyunlarda GTX 1060 çok az bir farkla önde. RX 580 ise DX12'de az buz fark ile değil sollayarak geçiyor. Geleceğin de DX12 olduğunu düşünürsek kısa bir mantıkla RX 580'in daha iyi bir tercih olacağını görürüz. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

RTX 2060 geçmenizi önerirdim ben en az.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…