RX 580 8 GB için işlemci önerisi

Bende şaşırmıştım ben bu işlemciyi (i5 3470) overclock edebildime eskiden esonic h61 vardı o anakartta bu işlemciye oc edilmiyor ama z77 anakartlarda k olmayan işlemcilerde oc oluyor bende şimdi asus p8z77 v le anakartım var

esonic h61 vardı o anakartta bu işlemciye oc edilmiyor ama z77 anakartlarda
Bende şuan aktif kullanıyorum 2. sistemimde Esonic H61 anakartını, dediğiniz gibi OC yapılmıyor.

@kr7331 hocam anakart nedir?​

1622392217429.png

R5 3600 yeter bence ama anakartınız nedir veya hangi tür anakart alcağınız bilgilendirseniz sevinirm.
1622392226977.png

bide düşük çözünürlükte daha çok darboğaz olur diyolar doğrumudur ?
Evet çünkü ekran kartında olan yük, grafik düştükçe işlemciye kayar, bu güçsüz işlemcilerde sekteye uğramaya sebep olur yani darboğaza.

Bir de düşük çözünürlükte daha çok darbo.

Evet çünkü ekran kartında olan yük, grafik düştükçe işlemciye kayar, bu güçsüz işlemcilerde sekteye uğramaya sebep olur yani darboğaza.

Hangi çözünürlükte oynamamı tavsiye edersiniz 4:3 olması daha uygun olur benim için hayatımda neredeyse çok az oynadım 16:9 .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı