3.nesil i7 de olsa değişen veya dişe dokunur fark eden bir durum söz konusu olacağını pek düşünmüyorum. Oyun 4 çekirdekten fazlasına ihtiyaç duyan bir yapım değil ki HT'den faydalansın, bu teknolojiyi kullanabilen yapımlar ise iki elin parmağını geçmediği gibi bu Valorant denilen oyunda önemli olan nokta tekli çekirdek performansı + yüksek saat hızları. i5-3470'ten de minimum i3-10100F/10400F veya AMD kanadında R3-3100/R5-3600 gibi serilere geçilir. Sırf HT veya SMT teknolojileri içerdiğinden de değil buraya dikkat çekmek isterim, çünkü bu işlemcilere ve oynanılan oyuna bakıldığı zaman belirttiğim üzere tekli çekirdek performansı büyük oranda önem arz ediyor, yoksa şu an i5-7600K kullanıp da RX580 veya GTX 1070 gibi bir kartla canavar gibi performans alıp da işlemcilerini değiştirmek istemeyen bir sürü kişi var, bu en basitinden 4/8, 6/12 gibi bazılarının gözünde büyüyen HT & SMT'nin çok da bir esprisi olmadığının örneklerinden biri. Ha tabii bu 3470 olayında ise ben de çoğu kişi gibi geçmişken yeni nesil ve güncel seçeneklere başvurmak daha mantıklıdır şeklinde değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.