RX 580 8 GB ile madencilik yapmak

Tam olarak nasıl hesaplıyoruz?
Hesaplama yerlerine pek bakmanıza gerek yok, yanlış oluyorlar genelde. Kartınız yaklaşık 25mh/s güçte çalışacak gibi, neredeyse benimle aynı kazançta olursunuz ama elektrik masrafınız ve sıcaklık değeriniz daha yüksek olur. Benim anlık değerlerim şu şekilde.
Mining 2.png

Mining.png

Hesaplama yerlerine pek bakmanıza gerek yok, yanlış oluyorlar genelde. Kartınız yaklaşık 25mh/s güçte çalışacak gibi, neredeyse benimle aynı kazançta olursunuz ama elektrik masrafınız ve sıcaklık değeriniz daha yüksek olur. Benim anlık değerlerim şu şekilde.Eki Görüntüle 872802
Eki Görüntüle 872803
hesaplayıcının verdiği değerlere yakın sonuç alıyorum.

Hesaplama yerlerine pek bakmanıza gerek yok, yanlış oluyorlar genelde. Kartınız yaklaşık 25mh/s güçte çalışacak gibi, neredeyse benimle aynı kazançta olursunuz ama elektrik masrafınız ve sıcaklık değeriniz daha yüksek olur. Benim anlık değerlerim şu şekilde.Eki Görüntüle 872802
Eki Görüntüle 872803
Hocam çok anlamadım kaç günde ne kadar kar ettiniz? Ayrıca DC var mı oradan konuşsak?

Umarım mesajını görür ve cevap gelir. Bende de 580 var 8gb lık. Sadece öğrenmek için bir gün çalıştırdım. 8mh ile kazı yaptı stabil. Etherium denedim. Çok yeterli gelmedi diye devam etmedim.
Radeon Software üzerinden ekran kartı ayarını "Grafik" yerine "Bilgi İşlem"e alın. Hashrate'iniz 20-30 Mh arası olacaktır. Bu da size elektrik harcaması dışında günde 17 TL civarı kazandırır. Nereden baksanız iyi para.

Bence bulaşmayın. Tek ekran kartı ile olacak iş değil.
Siz gibiler yüzünden bende yapmayacaktım ama yaptım 2.5-3 haftadır yapıyorum 150-160 tl kazandım - elektrik faturası dahil- lütfen sağdan soldan duyduğunuz şeylerle boş yapmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı