RX 580 8 GB ısınıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ASUS AREZ RX580 8 GB'lık versiyonuna sahibim. Fakat ekran kartım çok ısınıyor. Undervolt Olarak -43 Volt yapabiliyorum bu da 3 4 derece fark ediyor.
Fan ayarlarını zaten yaptım. Kasam Cooler Master Masterbox MB520. Witcher 3 yüksek ayarlarda 84 derece, Sea of Thieves'de yüksekde 85 derece oluyor. Ekran kartının arkasında soğutma plaketi yok bu modelde harici falan var mı soğutma yöntemleri var mıdır?

5 Dk kalık Withcer da 75 dereceye çıktı.

Baktım Undervolttan bahsediyor her ekran kartınının undervoltu başkadır benimki -43 oluyor ve bu 2 3 derece düşüyor o yüzden bu konuyu açtım.

10 dakikadır 75 76 arasında gidip geldi bence bu sıcaklıklar ideal teşekkür ederim
Power limiti -15 yaptığınızda mı bu sonucu aldınız? Öyleyse adınıza sevindim. Güle güle kullanın. Bazı insanların dediği gibi performans kaybı da olmuyor. Dediğim gibi o attığım SS'deki haliyle kullanıyorum 2080'imi stok haliyle arasında 2-3 FPS fark bile zor oluyor. Kıstığım yüzde 30'luk power limit kartımı 10 derece serin kullanmamı sağlıyor ve götürüsü 3 FPS.

Bende MSI olan versiyonu var hani şu beyaz olan hiç ısınma yaşamadım çok ısınıyor dediğiniz eğer 75 derece falan oluyorsa ben bir sıkıntı göremiyorum ekran kartını otomatikte kullanınız.

Bende MSI olan versiyonu var hani şu beyaz olan hiç ısınma yaşamadım çok ısınıyor dediğiniz eğer 75 derece falan oluyorsa ben bir sıkıntı göremiyorum ekran kartını otomatikte kullanınız.
Bizim önerdiğimiz şekilde kullanması daha iyi. Stok ayarlarda 85 gördüğü oluyormuş şu an 75 kullanıyor gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı