Rx580 8GB çok önemli değil bence.1650S 4GB alırdım.Rx580 ile 4GB vram sınırı aşıldığında zaten fps düşük olacağından ayar kısarsınız diye düşünüyorum.Güç tüketimi açısından da 1650S önde.
1650S kullanıyorum 6 ay oldu VRAM gayet yeterli serin çalışıyor daha sıkıntısını görmedim şimdiden hayırlı olsun bende Msi Gaming x varHepinize teşekkürler galiba 1650SUPER alacağım.
Linç etmeye de devam etsinler açıkçası hiç umurumda değil. Ben kullanıcı olarak yaşadığım sıkıntıları ve buna bağlı olarak da tecrübelerimi aktarıyorum o kadar. Herkes maşallah şunu al bunu al birçok öneri var. Ama sorun yaşıyoruz sen nasıl AMD ekran kartına laf edersin !!!!Acın acımdır. Ben de yedim![]()
Teşekkür ederim yardımın için şimdi kafamda bir fikir oluşmaya başladı.Öncelikle sana şunu belirtmek istiyorum 1650 Super ve 1650 Gaming X ekran kartları arasında yaklaşık 10 FPS fark bulunmaktadır ve bunu YouTube'dan FPS testlerinden bakabilirsin
İkinci olarak sana RX 580 modelini önermem çünkü eğer bütçen varsa NVIDIA ekran kartı almanı tavsiye ederim çünkü hem yazılımsal olarak hem ısı bakımından çoğu oyunda yüksek ayarlar da oynayıp maksimum 70 derece olacağına emin olabilirsin
Sana diğer tavsiyem NVIDIA'nin da MSI markalı modelini almanı tavsiye ederim soğutma anlamında çok iyi bir GPU'dur.
Hangi modelini önerirsiniz hocam?5500 XT 8G düşünebilirsiniz.
Hangi modelini önerirsiniz hocam?
Bende alacagim da.
XFX
Asus Dual
Ve Gigabyte modelleri arasinda kararsiz kaldim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.