RX 580 8GB Model Seçimi

@EnesTech O bahsedilen sorunların hepsi sadece Sapphire de olmuyor Asus'da da var MSI'da da var. Marka gömmekten başka bir şey değil. Undervolt olmadan en fazla 70 dereceyi görüyorum hani ısınma? Wattman veya ekran kararması gibi sorunları yaşamıyorum, aynı kartı kullandığımız arkadaşlarım da almıyor.

Son düzenleme:
@EnesTech O bahsedilen sorunların hepsini sadece Sapphire de olmuyor Asus'da da var MSI'da da var. Marka gömmekten başka bir şey değil. Undervolt olmadan en fazla 70 dereceyi görüyorum hani ısınma?
Ben sana ASUS ve MSI kötü iyi demedim marka gömmek dediğin adam 10 yıldır çalışıyor ve unutma ben Recep Baltaş'ın dediğini söyledim sadece dikkatli olun dedim Sapphire kötü demedim.

Konu 2015 de açılmış ve biz 2019 yılındayız. R9 200 serisi kartlar piyasada değil RX serisi kartlar var. Eski kartları çöp diye yeni kartları da çöp olacak diye bir şey yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Sapphire. Nitro modeli soğutma konusunda genellikle en az sorun yaşanan model.

Konu 2015 de açılmış ve biz 2019 yılındayız. R9 200 serisi kartlar piyasada değil RX serisi kartlar var. Eski kartları çöp diye yeni kartları da çöp olacak diye bir şey yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Sapphire. Nitro modeli soğutma konusunda genellikle en az sorun yaşanan model.
Demek istediğim bu ben sadece uyarmak istedim zaten ben kötü demedim.

Sapphire neden tercih edilmemeli yazar mısınız?

Kulaktan kulağa dolma bilgiler ve marka fanboyluğunu saymazsak önerilmeyecek bir marka değil 1-1,5 yıldır rx580 nitro+ oc modelini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı