RX 580 8GB Model Seçimi

Merakımdan soruyorum. Armor serisi kullandınız mı da bu kanıya vardınız? Yoksa forumlarda yazan şeylere göre mi yazıyorsunuz bunu.

Evet, MSI'ın en kötü serisi Armor serisi lakin 76 derece üzerine sıcaklık çıkmıyor hiçbir zaman. Gerek oyunlarda gerek GPU render'da. Ses konusunda da ofiste kullandığım MSI RTX 2080 Gaming'den fazla değil.

Not: RTX 2080 Gaming ile GPU render sırasında anlık 81 derece gördüm.

Merakımdan soruyorum. Armor serisi kullandınız mı da bu kanıya vardınız? Yoksa forumlarda yazan şeylere göre mi yazıyorsunuz bunu.

Evet, MSI'ın en kötü serisi Armor serisi lakin 76 derece üzerine sıcaklık çıkmıyor hiçbir zaman. Gerek oyunlarda gerek GPU render'da. Ses konusunda da ofiste kullandığım MSI RTX 2080 Gaming'den fazla değil.

Not: RTX 2080 Gaming ile GPU render sırasında anlık 81 derece gördüm.
Bende çok duymuştum internette hep ''ARMOR almayın, ARMOR feci ısınıyor, ARMOR çok sorunlu tercih etmeyin'' gibi şeyler hep dolanıyordu. Doğrumu yanlışmı acaba...

Asus ROG STRIX RX 570 ve Saphhire NİTRO+ RX 580 8GB kullanmış biri olarak kesinlikle Sapphire NİTRO+ öneririm. Sıcaklık olarak arasında gözle görülür bir fark var Sapphire daha iyi bir soğutmaya sahip.

RX 580 almakta ısrarlıysan Gigabyte alabilirsin. Yukko'daki indirim koduyla 1220 TL'ye falan geliyor.

Eğer Sapphire RX 580 Pulse almayı planlıyorsan üzerine biraz daha koy ve RX 590 al.
Peki neden Gigabyte hocam? İşte ben bu modellerin aralarındaki farkları iyice kavrayıp ona göre satın almak istiyorum bu kartı. Yanlış tercih yapmak istemiyorum.

@Akerfeldt Daha çok fiyatından dolayı. Soğutması kart için yeterli, içerisindeki GPU aynı zaten. Bellekler Hynix, bu da fena değil. Forumda Gigabyte kartlar ile alakalı herhangi bir arıza veya probleme rastlamadım. Kullandıkları bileşenler iyi demek olur bu da. Hynix yerine Samsung olsa bi' tık daha iyi olurdu. Sonuç olarak daha çok uygun fiyatı sebebiyle önerdim.

Peki neden Gigabyte hocam? İşte ben bu modellerin aralarındaki farkları iyice kavrayıp ona göre satın almak istiyorum bu kartı. Yanlış tercih yapmak istemiyorum.
Dünder beri sana anlatmaya çalışıyoruz fakat hala aynı soruları soruyorsun.
Soğutma konusunda Rog strix ve Aorus modelleri en iyileridir fakat bunlar iyide diğerleri çöp mü ? tabiki hayır.
Bu tamamen bütçe meselesi hangisine paranız yetiyorsa onu alabilirsiniz.
Biz burada sadece öneride bulunuyoruz. Marka fanboyluğu veya bir Markayı kötülemiyoruz.
Hangi model hangi yönlerden iyi veya kötü bunları söylüyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı