Şimdi bu RX580 ve RX590 İndirimlerde tahmini kaç TL'ye kadar düşer arkadaşlar? Önümüz 11.11 ve kara cuma indirimi.
Başka bir şey önerilebilir mi diye düşündüm ama zaten tahminen alabileceğiniz en iyi işlemci o olacaktır.İşlemciyi aldım bile bugün ne yazık ki.
Yok sadece almış olduğumu belirttim, birde revizyonlu olan denk gelirse süper olacak.O fiyata daha iyi alternatif olamazdı zaten kötü bir şey yapmadınız.
Niye Sapphire hariç onu anlamadım ?Sapphire hariç diğer modelleri tercih edebilirsin.
Benim önerim Rog strix olucaktır soğutma olarak en iyisi bu model.
Bir marka düşmanlığı var. Geçmişe bakarak olduğunu düşünüyorum. O zaman Ryzen serisi işlemcileri kullanmayalım. Markanın geçmişine bakmaktansa şuan kullanan insanlara bakmak daha mantıklı. Mesela siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?Niye Sapphire hariç onu anlamadım ?
Sapphire RX 570 Pulse kullanıyorum. Memnunum.Bir marka düşmanlığı var. Geçmişe bakarak olduğunu düşünüyorum. O zaman Ryzen serisi işlemcileri kullanmayalım. Markanın geçmişine bakmaktansa şuan kullanan insanlara bakmak daha mantıklı. Mesela siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.