RX 580 8GB Model Seçimi

Hangisinin fiyatı bütçenize uygunsa onu almanızı öneriyorum. Bu işler şans işi ASUS ROG alırsınız yine bir problemle karşılaşabilirsiniz. Ha belki karşılaşma ihtimaliniz daha düşüktür. Aralarındaki dağlar kadar FPS farkı olmayacak bile. Sapphire kullandım. R7 260X modeliydi. Sıcaklık olarak gördüğüm en fazla değer 65 dereceydi. Şimdi ASUS ROG GTX 750Ti kullanıyorum. En fazla gördüğüm sıcak 58 derece. Kart ömrü açısından fark olacağını düşünmüyorum ikisinide ikinci el aldım 0 sıkıntı kullandım 2 sene.
Çok boş yaptıktan sonra canı gönlünüz hangisini almak istiyorsa onu alsın 😃 😃

Niye Sapphire hariç onu anlamadım ?
Bir marka düşmanlığı var. Geçmişe bakarak olduğunu düşünüyorum. O zaman Ryzen serisi işlemcileri kullanmayalım. Markanın geçmişine bakmaktansa şuan kullanan insanlara bakmak daha mantıklı. Mesela siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Bir marka düşmanlığı var. Geçmişe bakarak olduğunu düşünüyorum. O zaman Ryzen serisi işlemcileri kullanmayalım. Markanın geçmişine bakmaktansa şuan kullanan insanlara bakmak daha mantıklı. Mesela siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Sapphire RX 570 Pulse kullanıyorum. Memnunum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı