RX 580 8GB Model Seçimi

İndirimleri bekleyip RX580 veya RX590 alacağım öyleyse. İşime artık hangisi gelirse onu alırım. Belki Sapphire belki gigabyte belki Asus alırım.

Hangisinin fiyatı bütçenize uygunsa onu almanızı öneriyorum. Bu işler şans işi ASUS ROG alırsınız yine bir problemle karşılaşabilirsiniz. Ha belki karşılaşma ihtimaliniz daha düşüktür. Aralarındaki dağlar kadar FPS farkı olmayacak bile. Sapphire kullandım. R7 260X modeliydi. Sıcaklık olarak gördüğüm en fazla değer 65 dereceydi. Şimdi ASUS ROG GTX 750Ti kullanıyorum. En fazla gördüğüm sıcak 58 derece. Kart ömrü açısından fark olacağını düşünmüyorum ikisinide ikinci el aldım 0 sıkıntı kullandım 2 sene.
Çok boş yaptıktan sonra canı gönlünüz hangisini almak istiyorsa onu alsın

Niye Sapphire hariç onu anlamadım ?
Bir marka düşmanlığı var. Geçmişe bakarak olduğunu düşünüyorum. O zaman Ryzen serisi işlemcileri kullanmayalım. Markanın geçmişine bakmaktansa şuan kullanan insanlara bakmak daha mantıklı. Mesela siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…