RX 580 aşırı düşük performans

Gigabyte gt 1030 oc kullanıyordum zaten 😀

Çok teşekkürler fakat bu işlemci almak istediğimin çok düşüğü ama merak ettim bu ekran kartını %100 besleyebilirmi ? Ram'lerim bunlar benim anakart bu ram'leri %100 performansı ile çalıştırmıyor.
Anakarta cidden önem vericem 600-700 tl lik bir anakart almayı düşünüyorum almışken iyisini alalım.
Gigabyte gt 1030 oc kullanıyordum zaten 😀

Çok teşekkürler fakat bu işlemci almak istediğimin çok düşüğü ama merak ettim bu ekran kartını %100 besleyebilirmi ? Ram'lerim bunlar benim anakart bu ram'leri %100 performansı ile çalıştırmıyor.
Anakarta cidden önem vericem 600-700 tl lik bir anakart almayı düşünüyorum almışken iyisini alalım.
Toplam maksimum ne kadar bütçe ayırabilirsin onu belirtir isen herkez daha fazla yardımcı olabilir.
Mönitör 60hz 1080p ise çok yüksek bir işlemci almana gerek yok. Kısa vadede 144hz bir Mönitör almayı düşünmüyor isen işlemci çok güçlü olmasına gerek yok

Toplam maksimum ne kadar bütçe ayırabilirsin onu belirtir isen herkez daha fazla yardımcı olabilir.
Mönitör 60hz 1080p ise çok yüksek bir işlemci almana gerek yok. Kısa vadede 144hz bir Mönitör almayı düşünmüyor isen işlemci çok güçlü olmasına gerek yok
Bütçem şu anlık 1400 çalışıcam bu yaz 1700'e belki biraz daha üstüne aslında siz hedef verseniz ben onu alırım belli bir bütçem yok şu anda ama net bir şekilde 1400 tl var çok karmaşık oldu ama neyse.
Monitörüm 75 hz ViewSonic marka değiştirirmiyim içine örümcek girdi ekranda ölüsü duruyor leke yaptı orayı değiştirirsem ondan değiştirirm. 😀

Hocam islemcim ekran kartına nazaran kötü i5 8. Nesil Alman senin için iyi olacaktır ama bunun için anakartini degistirmen gerek ve psun vs550 vs650 gibi yaparsan sorun ortadan kalkacaktır

Bende Rx580 kullanıyorum. Bak altta sistemim yazıyor. Ona göre düşünebilirsiniz.
İşlemcime karar verdim Ryzen 5 2600 ama anakartta kaldım hala 600-700 tl arası rgb bir anakart yokmudur ? Birde genel olarak oynadığınız oyunları sıralayıp fps'ini yazarsanız sevinirim çok merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı