Önceden bu kadar ısınmıyordu. Bu sorunu bugün yaşadım. Poppy Playtime'da bile 89-90°c oluyor. Kasa bu Power Boost VK-G3403S 650W 80+ Mesh Panel Kırmızı Fan Kasa - ebrarbilgisayar.com
Kasa kaynaklı hava akışının iyi olmaması ve ek olarak ASUS Dual ise bu havalarda iyi bir hava akışına rağmen 75-80 bulacaktır yani kasayı değiştirip ekstra fanlar takarsan 10 derece kadar düşürebilirsin.
Maalesef şu anda almaya durumum yok. Başka şekilde halledilir mi?
Kasaya ekstra fan tak. Takabileceğin her yerine yani. Üstte iki tane takabilirsin. Ekran kartına undervolt yapabilirsin.
Undervolt nedir ve zararı olur mu?
Teşekkürler.Şurası sana yardımcı olur.
![]()
GPU Undervolt Nedir, Nasıl Yapılır?
Donanıma meraklı kullanıcılar "undervolt" (voltaj düşürme) terimini mutlaka duymuştur. Undervolt ya da undervolting, aynı performans seviyesini korurkenwww.technopat.net
Önceden bu kadar ısınmıyordu. Bu sorunu bugün yaşadım. Poppy Playtime'da bile 89-90°c oluyor. Kasa bu Power Boost VK-G3403S 650W 80+ Mesh Panel Kırmızı Fan Kasa - ebrarbilgisayar.com
Termal macun değişimi yapın. Kasaya ekstra fan takılabilir. Kasanın içi temizlenebilir.
Termal macun 1 Haziran'da yenilendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.