RX 580 CS:GO'da ısınıyor

Sayısal bir veri gerekiyor.

Fanları %65'de çalıştırıyorum değişik sesler gelmeye başlıyor. Sıcaklık değerlerine baktığım zaman 56 dereceyi buluyor. Akşamda yine aynı şekilde çalıştırdığımda maksimum 47 derece oluyor ancak değişik sesler gelmeye başladığı için oyunu kapatıyorum.

56 derece hiçbir şey yalnız. Bende RX 570 var, Counter Strike GO’da Ultra ayarlar ve 1080p’de hatırladığım kadarıyla 55 derecelerde oluyordu.

Değişik sesler “Coil Whine” sesleri olabilir. Benim kartta da CS GO’da düşük ayarlara alarak elde ettiğim 200-250 Fps’lerde o ıslık sesini çıkarıyordu. Bu Fps değerlerinin altındaysa ses olmuyordu.

Aslında sorun ısınma değil. Sıcaklık değerleri normal ama önceden 40 derece ise şimdi 50 derece. Elektrikli süpürgeyi çalıştırmış gibi ses geliyor. Bu seste oyunun ortalarında çıkmaya başlıyor. Diğer oyunlarda ise böyle bir problem yok.

ben ekran kartını 75 derecelerde kullanıyorum. ıslemcı ıse 75-85 derece arasında kullanıyorum. tabıkı en buyuk far bendekı laptop ama bu senın bahsettıgın dereceler bence masaustu ıcın gayet normal dereceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…