Eğer düzelirse bana da haber verebilir misiniz? Ben de benzer problemi yaşıyorum 11400F ile 580 4 gb sürekli oyun kapanıp hata veriyor.
Yarından sonra belli olur hocam akşama doğru yazmış olurum bir aksilik olmazsa
Herkese yeniden merhaba.
PUBG de testimi gerçekleştirdim. Ortam sıcaklığı yaklaşık 28-29 derecede ve kasanın yan kapağı açık şekilde (Sharkoon TG5) yaklaşık 40 dakika kadar oyun oynadım. Arkadaşlar FPS düşüşü bile olmadı. Sorun ya slottaymış ya da PCI-E kablosundaymış ama çok yüksek ihtimal slot hasar görmüş. Oyun esnasında ulaştığım max sıcaklık 80 ortalama 76 derece oldu. Sıcaklık olarak bana yüksek geldi bu değerler. Fakat buna rağmen görüntü gitmedi, siyah mavi ekran olmadı, fare klavye tepkisi falan gitmedi, yani her şey olması gerektiği gibiydi. Karttan yana sorun olmadığına artık emin oldum. Sadece yakın zamanda garantiye gönderip termal olarak bir kontrol yaptırtacağım fakat şimdi yasaklardan dolayı evde olduğum için göndermeyeceğim. Bu süre içerisinde kapak açık kullanacağım kasayı. İşlemcim (Ryzen 5 2600) 1.375V OC lu şekilde Arctic Freezer34 DUO soğutucuyla max 63 dereceye çıktı. Oyunu olabilecek en zorlayıcı ayarları kullanarak yaptım sadece İşleme oranı %100 deydi. Tüm ayarlar ULTRA daydı. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Tam belirtmek için eklemek istedim: GPU - Bellek ve VRM hepsine ayrı ayrı baktım hepsi en yüksek 80 i gördü.