RX 580 Heaven Benchmark 4.0 test analizi

Ev_kuşu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizce puanlar normal mi?
Sitemim;
Anakart: Tomahawk Max.
İşlemci: Ryzen 3600.
Ekran kartı: RX 580 Pulse OC.
RAM: G. Skil 2x8 Ripjaws V 2400 CL 15.
PSU: X Calibre series 600W 80 Plus.
Ekran kartı Radeon ayarlarından standart modu seçtiğimde yüksek sonuçlara ulaştım.
Düşük sonuçlar aldığımda test ise ayarlar oyun modunda.

Ekran Görüntüsü (61).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (62).png
    Ekran Görüntüsü (62).png
    29,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Ryzen 3600 sisteme 2400MHz RAM'ler resmen işkence olmuş. En kısa sürede değiştirmenizi öneririm. 3000+ olmalı.
Bende 580 Pulse kullanıyorum fakat Benchmark yapmadım. İnternet üzerinden bulunabilir bence.

Evet RAM frekansları çok düşük kalıyor en kısa zamanda yükselteceğim peki RAM'larin ekran kartına performansta bir +sı olur mu? Cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Evet RAM frekansları çok düşük kalıyor en kısa zamanda yükselteceğim peki RAM'larin ekran kartına performansta bir +sı olur mu? Cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Ekran kartına değilde daha çok işlemcinin canını yakar. Ama oyunlar sadece ekran kartıyla çalışmıyor bildiğiniz gibi. Düşüş elbet vardı ama 2-3 fps'dir tahminimce. Birde benchmark yapmak yerine oyun performanslarına bakmanız sizi daha rahatlatıcaktır. Ekran kartını almamızın sebebi onlar nasılsa. 😁

Ekran kartına değil de daha çok işlemcinin canını yakar. Ama oyunlar sadece ekran kartıyla çalışmıyor bildiğiniz gibi. Düşüş elbet vardı ama 2-3 FPS'dir tahminimce. Bir de Benchmark yapmak yerine oyun performanslarına bakmanız sizi daha rahatlatıcaktır. Ekran kartını almamızın sebebi onlar nasılsa. 😁

Evet haklısınız. Bilgisayarımda yüklü olan PUBG Mobile, PUBG Lite, GTA 5 gibi oyunlarda test ettim kenar yumuşatma gibi sorunlar var gibime geldi çevre dalgalanması, görüntünün net olmaması gibi. O yüzden test etme ihtiyacı duydum da denebilir.

Evet haklısınız. Bilgisayarımda yüklü olan PUBG Mobile, PUBG Lite, GTA 5 gibi oyunlarda test ettim kenar yumuşatma gibi sorunlar var gibime geldi çevre dalgalanması, görüntünün net olmaması gibi. O yüzden test etme ihtiyacı duydum da denebilir.

Bahsettiğiniz sorunlar AMD driver uygulamasından yapılandırılabilir. Çok etkisi var deneyin derim.

AMD Driver derken Radeon ayarlarından mı bahsediyoruz? Yapacağınız her bilgilendirmeye ihtiyacım var :)
Çok özür dilerim. Evet uygulamadan bahsediyorum Gaming setting adı altında uygulamara özel ayar çekebiliyoruz kenar yumuşatma teknolojileri mevcut. Freesync kapama açma dahil. Genel olarak bütün oyunlara yapabilirsiniz. özel olarak profil oluşturabilmenizde mümkün.

Çok özür dilerim. Evet uygulamadan bahsediyorum Gaming setting adı altında uygulamara özel ayar çekebiliyoruz kenar yumuşatma teknolojileri mevcut. FreeSync kapama açma dahil. Genel olarak bütün oyunlara yapabilirsiniz. Özel olarak profil oluşturabilmenizde mümkün.

Estağfurullah. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı