RX 580 için Sapphire vs Gigabyte vs XFX

Linç geliyor. Sapphire'i bu forumda sevmezler. Ben AMD GPU'da hep Sapphire aldım bugüne kadar ve hep memnun kaldım. NVIDIA cephesinde muadil daha iyi performanslısı vardır ama Sapphire ben de severim. Fİyat/Performans ürünleri satar.

Sanmam ellerinde doğru dürüst bir gerekçe yok. Bahsettikleri sorun diğer markalarda da oluyor. Bu arada artık 580 alınmaz.

Hayır linç gelmez. AMD tarafında en iyi GPU'ları üretenin Sapphire olduğunu bilmeyen yoktur heralde.

Ben bir keresinde, başta modlar olmak üzere linç edilmiştim. Hatta bana forumda sapphire ile ilgili şikayerleri aramam söylenmişti, Recep Bey tarafından. Tabiki haklılıkları vardır. Ama ben bugüne kadar Sapphire markasında kullandığım ürünlerden hep memnun kalmışımdır.

Sanmam ellerinde doğru dürüst bir gerekçe yok. Bahsettikleri sorun diğer markalarda da oluyor. Bu arada artık 580 alınmaz.
Önerileriniz nelerdir?
Ben bir keresinde, başta modlar olmak üzere linç edilmiştim. Hatta bana forumda sapphire ile ilgili şikayerleri aramam söylenmişti, Recep Bey tarafından. Tabiki haklılıkları vardır. Ama ben bugüne kadar Sapphire markasında kullandığım ürünlerden hep memnun kalmışımdır.
Sapphire'in geçmişinin çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ama şu anda çok iyi kartlar üretiyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı