RX 580 ile Days Gone kasıyor

fair0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Üreticisi: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Sistem Modeli: CASPER NIRVANA DESKTOP
Sistem Tür: x64-based PC
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S 4.6.5, 8.08.2014
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 12,0 GB
Bağdaştırıcı Açıklaması AMD Radeon RX 580 2048SP
PC'ye Days Gone indirdim fakat kasıyor. Yüksekte 15 ile 30 FPS arası. Düşük ayarda da aynı FPS alıyorum. PC darboğaz yapıyor. Oyuna bir şekilde DLSS'ya da FSR ekleyebiliriyim? Ya da optimize edecek program var mı Low specs Experience gibi.

12 GB RAM.
RX 580 8 GB 2048sp.
i3 4160 3.60 GHz.
(Anakartın model ismi bile yok, ofis bilgisayarı)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar şifa gibi gelir.

Ustam zaten bunlar aklımda var şu an param yok. Ara sıra yovmiye gidiyorum o kadar.

Ekran kartınız ile bir alakası yok RX 6500 XT ekran kartı ile yüksek ayarlarda 90FPS alıyorum. Sorun islemciniz ve DDR3 RAM'leriniz hocam.
farkındayım hocam yenilemeyi düşünüyorum param olana kadar böyle devam edecem

Ustam zaten bunlar aklımda var şu an param yok. Ara sıra yovmiye gidiyorum o kadar.
Hocam ikinci el i5 bulabilirsiniz.

Bunu özelleştirip 5600 yapabilirsiniz.

Sistem iyi hoş da RTX geçesim var ve konudan bayağı saptık hocam ben köye gideceğim köyde oynayacağım internet yok idare edeyim diye Days Gone indirdim.

@fair0 ekran kartının driver ayarları içinden Power limiti ayarını -20 gibi bir değere ayarla.

Yaptım.

En azından suanlik monitörünüzü 30hze sabitleyip V-Sync acip donma probleminin önüne geçebilirsiniz.

Şu an açıyorum.

Hocam bu ekran kartı 3050 ile kapışıyor. hatta geçtiği oluyor bazı oyunlarda 4060 da güzel fakat karar senin eğer ucuzlasın fiyat dersen amd ekran kartı al eğer sorun yok dersen 4060 al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı