RX 580 modellerinin farkı ne?

En iyisinin Sapphire olduğunu bilirim, en dandiğininde Armor olduğunu. Eski RX580 Armor kullanıcısıyım ucuz olanı al mantığıyla yaklaşma sakın. Kasamın hava sirkülasyonu gayet iyi Sharkoon TG5 kullanıyorum + yanındaki cam paneli çıkarttım karta yaptığım undervolt işlemine rağmen cayır cayır yanan bir karttı zaten RX serisi fazla güç tüketen bir seri. Kışın soba niyetine kullanırsın hep söylerim Armor RX580'den uzak durun :D 1 - 1.5 ay önce GTX 1660 Ti Gaming X modeline geçtim Max gördüğüm sıcaklık 64 derece boşta 35-37 değişiyor iyi ki geçmişim iyi günler.

Öncelikle hayırlı olsun 1660 Ti. RX580 Armor modeli giriş seviyesi bir kart ama yarı yolda bırakcak bir kart değil. Isınma sorunu UV ile de çözülebilir. Tabiki tercihen daha kaliteli sogutmaya sahip kart tercih edilebilir. Sapphire SE gibi. AMD kartları fazla güç tüketiminden dolayı NVIDIA kartlara göre fazla ısınır ama bence F/P ürünleridir.

Dış görünüş harici başka herhangi bir fark yoktur.
Soğutma denen şey ne ki zaten INNO 3D ve Gaming X modellerinin soğutması aynı dediğinize göre.
Peki benim aldığım ASUS Dual 8GB iyi bir model mi?
Vram açısından güzel bir model ama DUAL modeli genelde ısınan bir model diye anılır. Sıcaklık değerlerinizi yazar mısınız merak ettim.

k
Soğutma denen şey ne ki zaten INNO 3D ve Gaming X modellerinin soğutması aynı dediğinize göre.

Vram açısından güzel bir model ama DUAL modeli genelde ısınan bir model diye anılır. Sıcaklık değerlerinizi yazar mısınız merak ettim.
sistem elime yeni ulaştı daha windows kurucam driverleri kurucam test yapıcam oyun yükleyeceğim işim uzun yani :D

İnternette gezindiğimde RX 580'in bir sürü modeli var. Örnek Gaming, Armor bende ise ASUS Dual 8 GB modeli var. Bunların performansları arasında fark var mı? Varsa ne kadar var?
Görüntü Soğutucu blok yapısı fanlar fps %0.5 gibi bir fark ediyor yok gibi bir şey. Sapphire öneriyorum alıcak olursanız soğutmada oldukça iyi %100 Yükte 15 dakikalık testte 70 dereceyi geçmedi. MSI Armor önermiyorum soğutmada biraz sinir bozar. "Kişisel testlerimde elde ettiğim sonuçlardır"

VRAM açısından güzel bir model ama Dual modeli genelde ısınan bir model diye anılır. Sıcaklık değerlerinizi yazar mısınız merak ettim.

Soğutma konusunda haklısınız ama kime göre neye göre ne kadar soğutuyor VS. tartışılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı