Çözüldü RX 580 sistem açılırken siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ayarsız0011

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni sistem topladim bileşenlerim.

R5 2600.
XFX RX 580 8 GB.
A320a sıfır aldım.
Corsair Vengeance 16 GB RAM sıfır.
Corsair 550 wat PSU sıfır aldım.
İşlemci ve ekran kartini tanidik birinden aldim zaten onun bilgisayarinda çalisiyordu almadan oyunda oynadım hatta her parçasini tastamam montajladım. Hiçbir eksik yok daha önceden de bilgim var ama şöyle sorun var çalişiyor bilgisayar, ekran karti fanlari olsun kasa fanlari falan ekranda tepki yok ama siyah ekranda duruyor. Işıksız BIOS pilini de yeni aldım BIOS'a bile girmiyor kurulum yapamadım kafayı yemek üzereyim.

Monitör kablolarını kontrol et ve ekran kartının güç kablosaunuda et bağlantı olan yer değil kabloyla bağladığın.

Düzgünler hocam kontrol ettim.

İşlemcinin grafik kartından açmayı deneyin eğer onda sorun yoksa ekran kartında 1 sorun vardır. eğer işlemcide de ekran gelmez ise ya işlemci ekran kartı komple bozulmuştur (psu yu ilk startlarken vs kısa devreden olabiliyor.)veya kablon sıkıntılı olabilir benim bildiklerim bunlar umarım halledersin

İşlemcinin grafik kartından açmayı deneyin eğer onda sorun yoksa ekran kartında 1 sorun vardır. Eğer işlemcide de ekran gelmez ise ya işlemci ekran kartı komple bozulmuştur (PSU'yu ilk startlarken vs kısa devreden olabiliyor.)Veya kablon sıkıntılı olabilir benim bildiklerim bunlar umarım halledersin

Grafik kartindan nasıl açacağım hocam

Grafik kartindan nasıl açacağım hocam
ekran kartının olduğu yere değil anakartın olduğu yerdeki üstteki görüntü yerini kullanın
1732389491578.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı