RX 580 sistem düşük FPS veriyor

Duygularim

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, birkaç ay önce Vatan'dan hazır OEM sistem kasa aldım. Sadece CS:GO oynamak için. İlk ay fazla rastlamadım fakat 2. ve 3. aylarda FPS düşüşleri, anlık FPS düşüşleri ve oyun içinde donmalara kadar problemlerle karşılaşmaya başladım. Vatan musteri hizmetlerine götürdüm. Yaşadığım problemleri detaylı bir şekilde anlattim. Kasami geri almaya gittiğimde oradaki çalışan birkaç performans ayarı yaptıgını, CS:GO'da 1-2 saat zaman geçirdigini ve anlattığım problemlerle artık karsilasmayacagimi soyledi. Anlattigi gibi bir iki gün iyiydi, sonrasında aynı problemlerle karşılaşmaya devam ettim. İnternette gösterilen bütün çözümleri denedim diyebilirim. Driverlarim güncel, ekran kartım güncel, GPU en yüksek 50 derece falan. Bir problem gözükmüyor gibi. Ama aldığım bilgisayara göre 100-140 FPS çok düşük. Problemin ne olduğunu hala bulamadım. BIOS ayarlarımla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama fazla bilgim olmadığı için çözüm üretemedim o konu hakkında. Standart çözüm yollarını uygulayıp duruyorum. Olduğum yerde sayıyorum. Yardımcı olabilirseniz ne mutlu. Teşekkür ederim.

Ekran Kartı ASUS RX580 8 GB
İşlemci AMD Ryzen 5 2600
Anakart ASUS Prime B450M-K
RAM 1x8 GB 3000MHz Ballistix Sport LT DDR4
SSD BX500 240GB (540 MB Okuma / 500 MB Yazma)
Kasa Rampage X-Horse 600W 80Plus // Rainbow Fan USB 3.0 MidT ATX
WD Blue 3, 5 1TB 64MB SATA III 6GB/s 7200RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…