Yine kurtarmama ihtimali yüksek, o işlemci RX570'le BF1 gibi oyunlarda darboğaz yapabiliyor. RX580'de FPS drop yemiyorsan normaldir. Sürücü güncellemesi belki bir tık daha iyi hale getirebilir. Ayarları yüksek tutmaya çalış.
Benim oynadığım oyunlar genelde zaten böyle büyük çaplı oyunlar değil orta düşük sistemler de bile oynanabilir oyunlar fps drop yemiyorum bide oynadığım oyunlarda
İşlemcin darboğaz yapıyor ve RAM çift kanal değil normal. O işlemcinin sınırı RX570'tir. Yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama RX570'te de bir miktar darboğaz söz konusu olabilir. @FalconPolat doğru değil mi?
Hocam Ekran Kartı tam beslenemiyor. Tam beslenemediği için tam performans veremiyor. Tam FPS veremiyor. Daha düşük kartlarda tam beslenme oluyor doğru. Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? Aynı RAM'ler mi var. Çift kanal Tek Kanal? Herkes normal olduğunu söylemeye çalışırken siz olmadığını diretiyorsunuz ki normal.
Hocam Ekran Kartı tam beslenemiyor. Tam beslenemediği için tam performans veremiyor. Tam FPS veremiyor. Daha düşük kartlarda tam beslenme oluyor doğru. Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? Aynı RAM'ler mi var. Çift kanal Tek Kanal? Herkes normal olduğunu söylemeye çalışırken siz olmadığını diretiyorsunuz ki normal.
Evet kullanıcının aldığı değerler düşük değil ancak böyle reklam gibi oyunlarda 2080Ti olursa ancak yüksek değerler verebildiğini bilmiyordum. Sonuçta bedava diyip geçmemek lazım, verilerinizi sürün sürün süründürürler.