Yüksek ayarlarda kasmadığı sürece sorun olmaz benim için. Bu kadarı için yeterliyse 1680'e gerek yok. Zaten bulamadım da onu Aliexpress'te.
Kasmaz.
Yüksek ayarlarda kasmadığı sürece sorun olmaz benim için. Bu kadarı için yeterliyse 1680'e gerek yok. Zaten bulamadım da onu Aliexpress'te.
Kasmaz.
Ve ya bu bütçe ile daha iyi ve daha uzun ömürlü ikinci el sistem dizilir mi?
İşlemci R5 2600-RX 580 yapılabilir oyunda daha iyi performans verir ama Photoshop vs E5 2678 V3 açık ara ezer.
İşlemci R5 2600-RX 580 yapılabilir oyunda daha iyi performans verir ama Photoshop vs E5 2678 V3 açık ara ezer.
Bütçe?
Oyun da ne kadar fark eder? Çok fark etmez ise bir sorun olmaz. Ağır bir oyuncu değilim. Şu an PES 2019 oynuyorum mesela, kamera kayarken kasa kasa geçiyor gibi. Oyunlar da bu kadar can sıkmasın benim için yeterli. Kasmadan düşük FPS'de de oynarım sorun yok.
Bu video ile bilgi sahibi olabilirsin.
OC ile 3.3 GHz'de bazı oyunlarda geçiyor
OC'siz kullanırsan 4-5 FPS değişir.
OC'da düşünüyorum. Xeon işlemcilere OC yapmadan bırakmıyorlar. Bende yapmak isterim tabii.
Bütçem 3-3.5k civarı Xeon bey. Daha iyisini çıkarırım dersen dinlerim, yoksa bu sistem aklımda. İndirim kovalayıp almayı düşünüyorum.
Elinde bulunan parça var mı? Varsa hangi parçalar.
Bilgisayar olarak bir şey yok. Laptop var. Zaten onu satıp almayı düşünüyorum. Ek olarak kasa istemiyorum. Uzay sistem istiyorum.
Bir de Aliexpress'ten gelen ürünlere vergi uyguluyorlar bilgin olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.