RX 580 sistem ne kadar götürür?

Ekran kartından yana sorun yok hocam. İşlemci konusunda düşünceliyim sadece.

400 puan iyiymiş 1 ve 2.nesil Ryzen'lerden daha iyi çoklu çekirdek içinse rakiplerine göre biraz güçsüz kalıyor ama Photoshop işlerinde iyi performans sergiler diye düşünüyorum. İki işlemciden de memnun kalırsın.

400 puan iyiymiş 1 ve 2.nesil Ryzen'lerden daha iyi çoklu çekirdek içinse rakiplerine göre biraz güçsüz kalıyor ama Photoshop işlerinde iyi performans sergiler diye düşünüyorum. İki işlemciden de memnun kalırsın.

Anladım. 4627'de karar kıldım. Adında QS sürüm diye geçiyor. Bu ne anlama geliyor bir fikrin var mı ?

Hackintosh hakkında bilgim bulamadım bu işlemci hakkında. Bakalım nasıl halledeceğim. :)

@AirLife dostum i3 4130 2 çekirdekli bir işlemci ve darboğaz yapmıyor 1050 2GB ile.

Aslında dediğin de doğru. Niye bu kadar dert ediyorsam bende. Teşekkürler hocam yardımın için.

Hackintosh hakkında bilgim bulamadım bu işlemci hakkında. Bakalım nasıl halledeceğim. :)

Forumda Hackintosh hakkında bilgisi olanlar var. Konu açabilirsim.
Anladım. 4627'de karar kıldım. Adında QS sürüm diye geçiyor. Bu ne anlama geliyor bir fikrin var mı?

Forumda Hackintosh hakkında bilgisi olanlar var. Konu açabilirsim.

Fazla bir şey anlayamadım ama kalite diyor QS için bu yeterli olur herhalde. :D

Bu siteden darboğaz testi yap.

0.72 diyor ama ne kadar doğru bilinmez. :)

O zaman YouTube'dan videolar izle. İşlemcini ve RX 580 Game test falan yaz.
Bunlar da tatmin etmezse, darboğaz olacaktır XD.

İşlemciyi bile zar zor buldum. :D Birisinde buldum ama sadece kasayı çekmiş. Oyun testi yok. 🤦‍♂️ Yeterli olacağını düşünüyorum ama ya. Karar verdim artık. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı