RX 580 sistem ne kadar götürür?

Sağ ol hocam, daha iyisi senin olur umarım.
Hiç zannetmem, param olsa bile (ki olmayacak), alacağım ürünler bozuk çıkar, değiştirmek için aylarca uğraştırır.
O yüzden bir şeyi alamam. Bahtım kara ve bence ben, böyle güzel şeyleri hak etmiyorum (yıllar bana bunu öğretti).

Hiç zannetmem, param olsa bile (ki olmayacak), alacağım ürünler bozuk çıkar, değiştirmek için aylarca uğraştırır.
O yüzden bir şeyi alamam. Bahtım kara ve bence ben, böyle güzel şeyleri hak etmiyorum (yıllar bana bunu öğretti).

Öyle düşünme hocam. Sadece sabır gerekiyor. Dediğini bende yaşadım 🤷‍♂️

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1080 Ti'yi besliyor. 7. Dakikada başlıyor.

Teşekkürler hocam. 1080 Ti’yi bulamayız da tabi yine de işimizi görür bu işlemci. Çok teşekkür ederim gerçekten.

Aldınız mı acaba. Bende bakıyorum da aliexpress ten.

Hocam dolar daha da yükseldi ben bakarken, elimdeki laptopu da satamadım. Almadım o yüzden. TR’den ikinci el toplamaya bakıyorum şimdi.

Ucuza AliExpress’ten çok iyi bir Intel işlemci buldum ama ona da pahalı bir anakart gerekiyor. Mantığı kalmıyor bu yüzden. Bende Ryzen ikinci el düşünüyorum.

Bende Aliexpress'ten Xeon'lara bakıyorum hocam. Genel kullanım için uygun olduğunu düşündüm danışmak istedim. Teşekkürler.

Ucuzlarda. Almak mantıklı. Ama fazla oyun performansı yok. Normal Ryzen, Intel i serisi işlemcilere göre düşük kalıyor o konuda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı